25 / 04 / 2024

Yaveriye TOKİ konutları

Yaveriye TOKİ konutları

Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi,

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Çorum Akçakent'te TOKİ konutlarına köprü inşa ediliyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü talepleri gerçekleşti.

TOKİ Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.’inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Bitlis Beşminare 'de 169 adet TOKİ Konutlu satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi 18 Haziran 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru tarihleri ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Safranbolu Yazıköy Konutları'nda teslimler başladı!

Safranbolu'da İnşaatı tamamlanan Yazıköy TOKİ Konutları’nda hak sahiplerine anahtar teslimleri başladı. . TOKİ, Yazıköy TOKİ Konutlarında hak sahibi olan vatandaşların anahtar teslim işlemlerinin 08 - 26 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

TOKİ Erbaa Konutları için 38 bin metrekare arazi kamulaştırıldı!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, TOKİ konutları yapılması için sürdürülen çalışmalarda 38 bin metrekarelik arazinin kamulaştırıldığını söyledi.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Evleri‘nde 88 adet daire satışa sunulacak.

Yaveriye TOKİ konutları Haberi

Yaveriye TOKİ konutları

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı.  Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi, örnek daireleri çok beğenen Başkan Kara "Bu konutlann yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alana 256, artı 10 olmak üzere toplam 266 konut yapıldı. Buradan ve Yeşilyurt TOKl'den elde edeceğimiz gelir ile Yeşilyurt ıjesi de tamamlandı Mahallesinin tamamının kentsel dönüşümünü tamamlayacağız. Girişimlerimiz ile TOKİ standart projeleri yerine burada farklı bir çalışma uygulandı. Osmaniye'nin hava koşullanna uygun, balkonları geniş, mimarisi farklı bir proje. 123 ve 106 metre karelik...