25 / 04 / 2024

Yavuz Bingöl boşanma protokolü

Yavuz Bingöl boşanma protokolü

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

Boşanma durumunda çiftler arası mal paylaşımı nasıl yapılır? Mal paylaşımı davası nasıl açılır?

Boşanma sürecinde merak edilen konulardan bir de mal paylaşımdır. Mal paylaşımı davası açılarak, çiftler arasında bazı mallar paylaştırılır. Peki mal paylaşımı nasıl açılır, mal paylaşımı davası nasıl açılır ve hangi mallar paylaşılır? İşte boşanma sürecinde mal paylaşımı detayları…

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgeleri basına sızıyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" nedeniyle ayrılık kararı aldığının ortaya çıkmasından sonra şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağı öğrenildi. 

Bingöl'de daha büyük depremler olabilir!

Bingöl Üniversitesi Enerji Çevre ve Doğal Afet Araştırmaları Merkezi Müdürü Kenan Akbayram, "Burada çok daha büyük depremler maalesef olacak. Burası uzun süredir bizim bildiğimiz bir sismik boşluk. Burada, 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz" dedi...

2019’da her 100 yeni evlenmeye karşılık 28.64 boşanma gerçekleşti!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) evlenme ve boşanma istatistiklerinde yer alan oranlar ekonomiyi ve aile yapısını gösteriyor. Ülkemizde boşanma hızı 2019 yılında binde 1.88’e çıktı...

Boşanma durumunda daha önce alınan evden hak talep edilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Oğlum 3 yıl önce evlendi. Evlenmeden evvel bir araba ve kredi kullanmak suretiyle ev aldı. Ev borcunu halen de ödüyor. Boşanma durumunda eşi bu araba ve evden hak talep edebilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Bingöl'de riskli 2 ev boşaltıldı!

Bingöl'de bir mezarda meydana gelen heyelan sonucunda yıkılma riski bulunan 2 ev tahliye edildi.

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

Yavuz Bingöl Cihangir'de ev arıyor!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl evini değiştirme kararı aldı, Bingöl, Cihangir'den ev bakıyor.

Boşanma sürecinde ev paylaşımı!

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Boşanma sürecinde ev paylaşımı nasıl olur'' sorunu yanıtladı. İşte o haber...

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

Sakarya'da en fazla boşanma Adapazarı'nda!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Sakarya'da geçen yıl en fazla boşanma 479 çift ile Adapazarı ilçesinde oldu.

Yavuz Bingöl boşanma protokolü Haberi

Yavuz Bingöl boşanma protokolü

4 Ağustos 2015 yılında evlenen ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ve oyuncu-şarkıcı Öykü Gürman, sekiz ay sonra 14 Nisan 2016'da anlaşmalı olarak boşandı. İkili arasında yapılan boşanma protokolü gereği; Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman'a 100 bin TL maddi ve 100 bin TL manevi olmak üzere toplamda 200 bin TL tazminat ödeyecekti.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bingöl aradan geçen zamana rağmen tazminatları ödemedi. Bunun üzerine Gürman, avukatı aracılığıyla dava yoluna gitti.

Hukuki işlemler sonrası, Yavuz Bingöl'ün Balıkesir Ayvalık'ta bulunan dubleks villasının satılmasına karar verildi. Ayvalık'ta görevlendirilen bilirkişinin yaptığı inceleme sonucunda; villanın değerinin 3 milyon 50 bin TL olduğu ifade edildi. Yavuz Bingöl eğer borcunu ödemezse, villanın satışı...