29 / 03 / 2024

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgeleri basına sızıyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" nedeniyle ayrılık kararı aldığının ortaya çıkmasından sonra şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağı öğrenildi. 



Dünyanın en ünlü çiftlerinden olan Kim Kardashian ile Kanye West boşanıyor. Habertürk'te yer alan habere göre; "Uzlaşmaz farklılıklar" gerekçesiyle ayrılık kararı alan ikili, dört çocuğu North (7),Saint (5),Chicago (3) ve Psalm’ın (21 aylık) ortak velayetini talep etti. 

TMZ’nin aktardığına göre, 40 yaşındaki Kardashian ile 43 yaşındaki West ve dört çocuğuyla paylaştığı ev, boşanma sonrasında da Kardashian'da kalacak. Mahkeme belgelerinde bulunan bu kararın, çocuklar için "değişmezlik ihtiyacından" kaynaklandığı belirtildi. 

Kim Kardashian ile Kanye West in boşanma davasında ev ayrıntısı!

"2 MİLYAR DOLARLIK SERVET"

Ünlü çiftin boşanma sonrasında mal paylaşımlarını nasıl yapacakları ise merak konusu oldu. Çünkü ikilinin kişisel büyük servetleri bulunuyor. Kanye West, 1 milyar doları aşkın, Kardashian'ın ise yaklaşık 900 milyon dolarlık bir serveti olduğu ileri sürülüyor. Çiftin, bu servetin içinde 100 milyon doların üzerinde değeri olan bir emlak portföyü de bulunuyor.

Çift, 2014'te İtalya'nın Floransa kentinde evlenmişti. 

Kim Kardashian boşanma partisi için ada kiralayacak!

Kim Kardashian ile Kanye West'in gayrimenkulleri ne olacak?


Geri Dön