25 / 04 / 2024

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.



Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından Hidden Hills’teki konutun durumu da kesinleşti. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü çiftin dört çocuğuyla yaşadığı 60 milyon dolar değerindeki malikanenin Kim Kardashian’da kalması kararı alındı.

Yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, ayrıldıklarından beri Kardashian, çocuklarıyla birlikte evde kalıyor.

Kim Kardashian ve Kanye West in yaşadığı ev kimde kalacak?

Çiftin, kararı verirken sıfırdan yeniden yapılan konut için bir satın alma bedelinden pazarlık yaptıkları da belirtildi. Malikanenin inşaat ve tasarımının büyük kısmı Kanye West tarafından yapılmıştı. West, senelerce detaylar üzerinde Axel Vervoordt da dahil olmak üzere çeşitli mimarlarla çalıştı ve etkileyici konutu genişletmek amacıyla evin yanında bir mülk daha satın aldı.

Çifte yakın kaynaklar, konutun Kardashian’da kalacak olmasına karşın ikilinin arasının iyi olduğunu dile getirdi. West’in üzerinde çalıştığı malikane 2014'te 20 milyon dolara satın alınmıştı, fakat gerçekleştirilen tadilat ve yenileme çalışmalarıyla değerinin yükseldiği ifade ediliyor.

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!


Geri Dön