16 / 04 / 2024

Kim Kardashian ve Kanye West Miami'den 14 milyon dolara ev aldı!

Kim Kardashian ve Kanye West Miami'den 14 milyon dolara ev aldı!

Kim Kardashian ve Kanye West'in Miami'nin ünlü Faena House binasından 14 milyon dolara bir ev satın aldıkları söyleniyor. 



Dünyanın en ünlü çiftlerinden biri olan Kim Kardashian ve Kanye West’in, Miami’den 14 milyon dolara bir ev satın aldıkları iddia ediliyor. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre 18 katlı, şehrin ünlü Faena House binasından satın aldıkları ev 470 metrekare olarak belirlendi. Dairede, dört yatak odası, beş banyo ve bir de teras yer alıyor. 

Aileye yakın bir kişinin verdiği bilgilere göre çift, daireyi bizzat görüp, beğenip almaya karar vermiş ve sözleşme imzalamış. Evi ocak ayında teslim alacakları söylenen Kardashian ve West ayrıca pazarlık yapmayı da ihmal etmemiş. Ev aslında daha önce 15.5 milyon dolara satılmış. Çift pazarlık yaparak 14 milyon dolara kadar ücreti indirmiş…

Los Angeles'taki evini satıyor
Kim Kardashian ile Kanye West, sanat müzesine benzeyen evlerini Temmuz ayında satışa çıkarmıştı. Çift, Los Angeles'ın Bel Air bölgesindeki evi için 18 milyon dolar istiyor. Saray yavrusu evi kimin satın alacağı herkesin merak konusu oldu.


Geri Dön