26 / 04 / 2024

Kim Kardashian ile Kanye West'in gayrimenkulleri ne olacak?

Kim Kardashian ile Kanye West'in gayrimenkulleri ne olacak?

Kim Kardashian ve Kanye West 6 yıllık evliliklerini bitirmeye hazırlanıyor. 105 milyon dolarlık emlak sahibi olan çiftin bu serveti ne yapacağı merak konusu oldu. 



Magazin dünyasının gözde çiftlerinden biri olan Kanye West ve Kim Kardashian boşanmak üzere. Evliliklerini bitirmeye hazırlanın çiftin servetleri ile ilgili mücadeleye girişip girişmeyeceği merak ediliyor. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kim Kardashian ile Kanye West'in yüklü serveti bulunuyor. Çift evli oldukları süre boyunca özellikle gayrimenkulde büyük yatırım yaptı. 

MADDİ ANLAŞMA NASIL OLACAK? 

ABD basını çiftin ortak servetlerinin bir dökümünü hazırladı. Boşanma sırasında birbirlerinden tazminat isteyip istemeyecekleri, ya da sahip oldukları bu malların nasıl paylaşılacağı, nasıl bir evlilik sözleşmesi yaptıkları ise henüz net olarak bilinmiyor. İşte 'Kimye'nin gayrimenkul serveti...

Kim Kardashian ile Kanye West in gayrimenkulleri ne olacak?

105 MİLYON DOLARLIK EMLAK 

Kim Kardashian ve Kanye West toplamda 100 milyon dolarlın üzerinde değeri olan bir emlak portföyü sahibi. Bunlar arasında en çok dikkat çekeni ise California Hidden Hills'teki muhteşem malikane. Çift, burayı evlendikleri yıl olan 2014'te satın aldı. Fakat hemen taşınmadılar. Restore ettirmek için 20 milyon dolara yakın para harcadılar. Bu sırada da Kardashian'ın annesi Kris Jenner'ın evinde yaşadılar. Çift, bu milyar dolarlık malikanesi minimalist tarzda döşedi.

YANDAKİ MÜLKÜ DE SATIN ALDILAR 

Kardashian ve West, 2019'da yan arazideki mülkü de satın aldı. Bu esnada Kanye West, bir süredir yalnız başına yaşadığı Wyoming'deki çiftliği satın aldı. Bununla da yetinmeyip bu çiftliğin yakınlarında başka bir çiftliği daha gayrimenkul portföyüne kattı. Kardashian ve West çifti, burada çekilen aile fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından sık sık paylaştı.

Kim Kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolarlık evi!
 


Geri Dön