26 / 04 / 2024

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.



Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. NTV'de yer alan habere göre; 40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian'ın komşularından biri, Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulundu. 

Kardashian’ın evi için hazırladığı planlar, evinin arazisinde bir yeraltı mahzeni, yeraltı sağlık merkezi, yeraltı otoparkı ve müstakil bir koruma kulübesi olacak şekilde çeşitli yapıların yapılmasını kapsıyordu. Fakat alınan bilgilere göre, Amerikalı yıldız Kardashian’ın bir mahzen planı olmadığı belirtildi. 

Kim Kardashian ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

"İNŞAATI DURDURUN"

Mahkeme belgelerine göre, Kim Kardashian’ın komşusu Sarah Key konuya ilişkin başvuruda bulundu ve davalı olarak Kim Kardashian’ı değil Hidden Hills Toplum Derneği’ni gösterdi.

Key, dernekten, bölgenin 'doğal ve kırsal ilçe ortamını' yitirmesini istemediğinden, Kim Kardashian’ın 'iki tepeyi düzleştirme' ve 'iki yüksek basınçlı gaz iletim hattı' üzerine inşaat yapma planının durdurulmasını istedi.

Key ayrıca, gaz hatlarının üzerinde yapı inşa edilmesinin “Hidden Hills sakinlerini fiziksel yaralanma ve onarılamaz mal hasarı riskiyle karşı karşıya bırakacağına” ilişkin tedirginliğine de yer verdi. 

"CAN KAYBI OLABİLİR"

Dosya, Kardashian’ın planlarının "Hidden Hills'in iki tepesinin yok edilmesini, en azından onarılamaz zararlar verebileceğini" ve "bu iki geliştirme projesini ilerletmenin can kaybına neden olabileceğini" kapsıyor. 

Alınan bilgilere göre, Kim Kardashian’ın inşaat planlarının, bütün kurallara uygun olması amacıyla, konut derneği ile görüşüldüğü ifade edildi. 

Kim Kardashian ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

20 MİLYON DOLARLIK EV

Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan rap şarkıcısı eski eşi Kanye West, söz konusu mülkü 2014'te 20 milyon dolar bedelle satın almıştı. Mülkün yenilenme aşamasında Kardashian ile West, Kardashian’ın annesi Kris Jenner’ın yanında oturmuş, ünlü çift evlerine 2017 yılında taşınabilmişti.

Geçtiğimiz sene, Architectural Digest dergisi, mülkün tadilatını, onu bir 'banliyö evi’nden 'fütürist bir Belçika manastırı’na çevirmek şeklinde aktarmıştı. Kanye West, konutu, Belçikalı tasarımcı Axel Vervoordt’a inşa ettirmiş, konut minimalist şekilde yenilenmişti.

"BANYOSU UÇAK HANGARI KADAR"

2019'da Vogue dergisindeki bir makalede, konutun dört çocuklu Kardashian ve West ailesine göre muazzam bir büyüklüğe sahip olduğuna ve Kardashian’ın banyosunun bir uçak hangarı büyüklüğünde olduğuna dikkat çekildi. Konutun ana banyosunun da bir basketbol takımına yetecek büyüklüğe sahip olduğu belirtildi.

Kim Kardashian ile Kanye West'in gayrimenkulleri ne olacak?


Geri Dön