19 / 04 / 2024

Cindy Crawford Beverly Hills'teki evini sattı!

Cindy Crawford Beverly Hills'teki evini sattı!

Ünlü model Cindy Crawford, Beverly Hills'teki evini sattı. Crawford evini 13,5 milyon dolara sattı.



Ünlü model Cindy Crawford'un yüzü gayrimenkul yatırımları nedeniyle gülüyor. Sözcü'de yer alan habere göre; Crawford’ın toplam gayrimenkul kazancı son 6 senede  yaklaşık 8 milyon dolara ulaştı. Crawford, 2015’ten bu güne Malibu, Beverly Hills ve California’da neredeyse 80 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi.

Crawford ve eşi Rande Gerber, 2017 senesinde 11,62 milyon dolara 5 yatak odalı evi, Ryan Tedder’dan satın aldı. 1959’da inşa edilen ev, yeniden dizayn edildi ve Ağustos 2020’de de evi 16 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Cindy Crawford Beverly Hills teki evini sattı!

Oturma odası, barı ve şömineye sahip olan evin mutfağında Calacatta mermerinden yapılmış bir orta ada yer alıyor. Dekorasyon İle göz dolduran ev ayrıca dış mekanda da büyük bir havuza ve özel yürüyüş yolları barındırıyor. Çiftin ek olarak Miami’de 3 milyon dolarlık, Kanada’da 5.4 milyon dolarlık evleri ve Malibu’da da 12 milyon dolarlık evleri bulunuyor.

Beverly Hills şehrindeki malikânelerini komşuları olan WhatsApp’ın kurucu ortağı Jan Koum’a 13.5 milyon dolara sattılar.

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!


Geri Dön