29 / 03 / 2024

Yavuz Selim Sılay kimdir

Yavuz Selim Sılay kimdir

10 ülkeden 80 uluslararası yatırımcı Türkiye'ye yatırım yapmak amacıyla gelecek. Yatırımcılar gençleri faizsiz doğru sermaye ile buluşturacak.

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

 İzmir Valisi Köşger'den İzmirlilere hasar tespiti uyarısı!

İzmir Valisi  Yavuz Selim Köşger, kent sakinlerine yetkili ekipler dışında kimsenin konutlara girmesine izin vermemesine dair uyarıda bulundu. 

TOKİ'den 3 yeni okul müjdesi!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Emlakçılardan ev almak isteyenlere çağrı!

Emlakçılar, kamu bankalarının düşük faizli kredi vermeye başlamasından sonra fırsatçılık yaparak ev fiyatını yükseltenlere tepki gösterdi. Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, faiz oranlarda yaşanan tarihi fırsatın kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

Beykoz Yavuz Selim Mahallesi 1785 ada 1 parsel imar planı askıda!

Beykoz ilçesi, Yavuz Selim Mahallesi, 1785 ada, 1 parsel ve Yola ilişkin "Eğitim Tesis Alanı" 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıda...

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun bazı kesimleri trafiğe açıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarının bazı kesimleri trafiğe açıldı. Proje Müdürü Selim Sönmez, "Bugün açılan 50 kilometre otoyol, 41 kilometre bağlantı yoludur." diye konuştu...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Bursa Yavuz Selim Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Ortaokulu’nun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

Yavuz Selim Sılay kimdir Haberi

Yavuz Selim Sılay kimdir

Son yıllarda yatırımcıların ilgi odağı olan Türkiye'ye 10 ülkeden 80 uluslararası yatırımcı yatırım yapmak ve projesi olan gençleri faizsiz doğru sermaye ile buluşturmak için gelecekler. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yavuz Selim Sılay bundan 3 yıl önce MaQasid Melek Yatırımcı Ağı (MAIN) kurarak gençlerin projelerini değerlendirip onların  hayallerindeki işi yapmalarını sağladı. Gençlerin hayallerini gerçekleştiren Yavuz Selim Sılay,  2 iş fikrini 5,5 milyon liralık yatırıma dönüştürdü. MaQasid Melek Yatırımcı Ağı (MAIN) Kurucu Ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Sılay, “Türkiye’ye inanan ve ülkemizde yatırım fırsatı kollayan çok sayıda uluslararası yatırımcı var. Hepsi de Türkiye’nin yükselen bir yıldız olduğunun farkında” açıklamasını yaptı. 

Miyon dolarlık yatırımcıları ülkeye getirdi 

Sılay uluslararası yatırımcılarla ülkemizde fikri olan, projesi olan gençleri bir araya getirdiklerini anlattı. Sılay şu açıklamaları yaptı:  “Ülkemizin...