20 / 04 / 2024

Yazgan Mimarlık Tema İstanbul Satış Ofisi mimari künye

Yazgan Mimarlık Tema İstanbul Satış Ofisi mimari künye

Tema İstanbul Showroom'u Yazgan Mimarlık tarafından tasarlandı. Yazgan Mimarlık, Tema İstanbul Satış Ofisi'nin görsellerini paylaştı, showroom projesinin künyesini yayınladı.. İşte 11 karede Tema İstanbul Satış Ofisi!..

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Öztopaloğlu tarafından kuruldu.

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Özkan ve İbrahim Necmett Bakkallar ortaklığında kuruldu. 

Yazgan Tasarım Mimarlık, Volkswagen Arena'yla finalde!

Yazgan Tasarım Mimarlık, Volkswagen Arena projesiyle dünyanın sayılı mimari etkinliklerinden biri olan World Festival of Interiors 2015'de finale kaldı.

Yazgan Tasarım Mimarlık, ONS İncek ile finale kaldı!

Yazgan Tasarım Mimarlık, “ONS İNCEK Konut Kompleksi” projesi ile, 3 Ekim tarihleri arasında Singapur'da gerçekleştirilecek olan Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde finale kaldı. Yazgan Tasarım Mimarlık, Geleceğin Konutu kategorisinde yarışacak.

Tema İstanbul Satış Ofisi nasıl tasarlandı?

Tema İstanbul Showroom'u Yazgan Mimarlık tarafından tasarlandı. Yazgan Mimarlık, Tema İstanbul Satış Ofisi'nin görsellerini paylaştı, showroom projesinin künyesini yayınladı.. İşte 11 karede Tema İstanbul Satış Ofisi!..

Yazgan Mimarlık A’Design Award ödülünü aldı!

Türkiye’de ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Yazgan Tasarım Mimarlık, İtalya’da düzenlenen A’Design Award kapsamında ödül almaya layık görüldü...

Knauf Arena ile Yazgan Tasarım Mimarlık Arkiv Seçkileri 2012'de!

Yazgan Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “Knauf Arena”, Arkitera Mimarlık Merkezi önderliğinde bu yıl altıncısı düzenlenen Arkiv Seçkileri 2012’de yer almaya layık görüldü.

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Yazgan Mimarlık Tema İstanbul Satış Ofisi mimari künye Haberi

Yazgan Mimarlık Tema İstanbul Satış Ofisi mimari künye


İşte Kerem Yazgan ve Begüm Yazgan tarafından kurulan Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan Tema İstanbul Showroom'unun mimari öyküsü ve projenin künyesi; 





Tema İstanbul Showroom, Halkalı İstanbul'da bulunan, toplam 1500 m2 alana sahip bir ofis binası.





Bina, öncelikle toplam 4.000 üniteden oluşan konut kompleksi, beş yıldızlı otel, eğlenceve alışveriş merkezinden oluşan Tema İstanbul'un satış ofisi ve showroom mekânı olarak işlev görmektedir. 





Bu bina, Tema İstanbul Konut Kompleksi'nin örnek dairelerini, 4.000 konut ünitesinin maketini ve proje görsellerini barındıran galeri mekânı, idari ve satış ofislerini barındırmaktadır.





Yapı, hergün binlerce otomobilin geçtiği TEM otoyoluna yüzünü dönen, yeşil, eğimli bir topoğrafyada, boşluğa doğru uzanır şekilde konumlandırılmıştır. Bina fonksiyonlarını barındıran kütlenin cephesi reflekte cam ile kaplanmıştır. Zeminle,siyah çakıldan oluşturulan bir yansıma havuzu aracılığıyla teması kesilmiş beyaz...