18 / 04 / 2024

yazlık konut fiyatları 2015

yazlık konut fiyatları 2015

Emlak Endeksi'ne göre yazlık konut fiyatları açıklandı. İşte mütekabiliyet yasasından sonra hareketin artarak devam ettiği yazlık ev piyasasında son durum...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatları! İşte şehir şehir tam liste!

Endeksa üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatlarını inceledi. İşte şehir şehir tam liste kiralık konut fiyatları...

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Kiralık konut fiyatları nasıl düşer? Uzman isim tek tek açıkladı: Kontratlar e-Devlet'ten yapılsın!

Uzman isimlerden sık sık kira fiyatlarının düşürülmesi ile ilgili öneriler geliyor. Peki kiralık konut fiyatları nasıl düşer? İşte ayrıntılar...

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

yazlık konut fiyatları 2015 Haberi

yazlık konut fiyatları 2015

Hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne göre yazlık konut fiyatları açıklandı. İşte mütekabiliyet yasasından sonra hareketin artarak devam ettiği yazlık ev piyasasında son durum...


Yaz ayları yaklaştıkça yazlık ev piyasası da hareketlendi. Geçtiğimiz yıldan bu yana yazlık bölgelerdeki fiyat artışı da dikkat çekiyor.


Bölge bölge bakacak olursak Aydın iline bağlı Didim'de satılık konut fiyatları geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde 13 artarak metrekare ortalaması 1.300 TL'ye yükselmiş durumda. Kuşadası'nda ise artış yine yüzde 13, ortalama fiyat ise 1.567 TL.


Antalya iline bakıldığında ortalama fiyatın bir yılda yüzde 22 artarak 1.611 TL'ye çıkması dikkat çekiyor. Alanya ilçesi baz alındığında artış yüzde 10 ve ortalama fiyat 1.650 TL.


Tatilcilerin yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği Konyaaltı'nda ise artış yüzde 19, ortalama fiyat 2.062 TL.


Balıkesir iline bağlı Ayvalık'ta fiyatlar yüzde 13...