26 / 04 / 2024

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı

Turkrating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat’a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

Hüseyin Arslan: Yabancı yatırımcının gözü Türkiye'de!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla Merger Market tarafından düzenlenen "Türkiye Şirket Alım, Satım ve Ortaklıkları ve Özel Sermaye Forumu''nda, yabancı yatırımcılar ve sermaye yönetim firmaları Türk firmaları ile bir araya geldi...

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gül tarafından kuruldu.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Nokta Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri ve İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu. 

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

YDA Group'a Finans Oscarları'ndan 3 ödül!

Uluslararası Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nden YDA Group'a iki birincilik bir ikincilik ödülü geldi. YDA Group, “Yılın En İyi Tahvil İhracı”, “Yılın Proje Finansmanı” ve “Yılın Altyapı Finansmanı” ödüllerini aldı.

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

Enkay Group 2016 büyüme hedefini gerçekleştirdi!

Enkay Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pınar Topbaş, "2016 başında yüzde 85 büyüme hedeflemiştik ve hedefimizi gerçekleştirdik. 120 milyon TL ciroya ulaşıyoruz" diyor.

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. almış olduğu bu derecelendirme notu ile inşaat & taahhüt sektöründe ilk, reel sektörde ise en yüksek notu alan firma oldu. 


İnşaat-taahhüt, gayrimenkul geliştirme, havalimanı işletmeciliği, sağlık ve tarım gibi birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Türkiye'nin önde gelen gruplarından YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Turkrating tarafından verilen uzun ve kısa vadeli kredi derecelendirme notlarının inşaat taahhüt sektörü açısından bir ilk olduğunu vurgulayarak, sektörde bu notu alabilen ilk firma olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. İnşaat sektöründe Group'un en eski firması olan AKSA İnşaat ile 39 yılı, 2. kuşak olarak ise babaları rahmetli Yaşar Dede Arslan'ın adına ithafen kurdukları YDA İnşaat'ın 20. yılını geride bıraktıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


"Geçtiğimiz...