29 / 03 / 2024

YDA İnşaat halka arz

YDA İnşaat halka arz

YDA İnşaat'ın yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı...

YDA'nın hedefi 3 yıl içinde halka arz!

Üç yıl içinde halka açılmaya hazır hale geleceklerini ifade eden YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Kayseri, Manisa, Konya ve Şanlıurfa'da toplam 5 bin yataklı şehir hastanesi yatırımı yapıyoruz" dedi.

YDA İnşaat ihraç belgesini yayınladı!

YDA İnşaat'ın yurt içinde, halka arz edilmeksizin, nitelikli yatırımcılara satılmak amacıyla, ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan ihraç belgesi yayılandı.

YDA İnşaat Londra Borsası'nda halka açılmayı hedefliyor!

YDA İnşaat özkaynak ihtiyacını tamamladı. Şirket, inşaatı devam 3 şehir hastanesiyle işletme hakkı bulunan 2 havaalanını holding bünyesine alarak Londra Borsası 'nda halka açılmayı hedefliyor

YDA İnşaat 100 milyon TL'lik ilk tahvil ihracında talep katladı!

Türkiye’nin önde gelen firmalarından YDA Group’un bünyesinde yer alan YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin ilk tahvil ihracında talep iki katını aştı.İhraca tüm fiyat seviyelerinden toplam 231,8 milyon TL talep geldi.

2024’ün ilk halka arz şirketleri açıklandı. SPK’dan iki şirket için onay çıktı

2023 yılını halka arz rekoruyla tamamlayan Borsa İstanbul’da yeni yılın ilk halka arzları açıklandı. SPK’nın iki şirkete verdiği halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Borsa Temel Analisti Tardu Barlas’ın gönderisine küçük yatırımcıdan yorum yağdı.

Yılın ilk halka arzı gerçekleşti, borsaya hangi şirket katıldı, ne kadar talep aldı?

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı gerçekleşti ve borsaya yeni bir şirket daha katıldı. Peki bu şirket hangi sektörde faaliyet gösteriyor ve halka arza gelen talep ne kadar oldu?

YDA İnşaat 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

YDA İnşaat tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, yatırım amaçlı gayrimenkullerinden 244 milyon 374 bin 371 TL gelir elde etti. 

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

YDA İnşaat sermayesini 150 milyon TL'ye yükseltecek!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 2021 yılına ait Olağanüstü Genel Kurul toplantısında sermayesinin 150 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

YDA İnşaat'ın 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

YDA İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait konsolide sınırlı rapora göre; şirketin hasılatı inşaat-taahhüt alanında 1 milyar 582 milyon 599 bin 861 TL oldu. 

YDA İnşaat'ın 15.kupon faiz oranı yüzde 5,9086!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 14.kupon ödemesi tamamlandı. Şirketin 15.kupon faiz oranı yüzde 5,9086 oldu...

YDA İnşaat'ın 14. kupon faiz oranı yüzde 5,4153!

YDA İnşaat'ın ihraç ettiği TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 13.kupon ödeme işlemi gerçekleştirildi ve ödeme tutarları ilgili üyelerin serbest hesaplarına aktarıldı. 14. kupon faiz oranı yüzde 5,4153 oldu. 

YDA İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

YDA İnşaat, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

YDA İnşaat'ın 13. kupon faiz oranı yüzde 4,9917!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 12.kupon ödeme işlemi gerçekleştirildi. Ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarıldı ve 13. kupon faiz oranı yüzde 4,9917 oldu.

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

YDA İnşaat halka arz Haberi

YDA İnşaat halka arz

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihraç limitine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu onayı hakkında açıklama yaptı.

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21 Kasım 2019 tarih ve 67/1524 sayılı kararı ile onaylandı.

YDA İnşaat'ın KAP açıklaması: 
YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.11.2019 tarih ve 67/1524 sayılı kararı ile onaylanmıştır. Onaylanan İhraç Belgesine ekte yer verilmiştir. Kamuoyuna ve değerli yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur. Saygılarımızla

Dosya için