25 / 04 / 2024

Yeditepe Arıtım şirketi nerede

Yeditepe Arıtım şirketi nerede

Yeditepe Arıtım Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeter Demir tarafından kuruldu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Yiba İnşaat Mühendislik Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yiba İnşaat Mühendislik Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Arıcanlı tarafından kuruldu.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi açıldı!

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi bugün Arnavutköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Uzman Arıtım Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Arıtım Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli Asem Haydar Gönen tarafından kuruldu.

Liv Su Arıtım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liv Su Arıtım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Hasan Başar tarafından kuruldu. 

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Arı tarafından kuruldu. 

Yeditepe Arıtım Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Arıtım Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeter Demir tarafından kuruldu.

Aksin Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Aksin Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Faith'te Mustafa Aksin tarafından kuruldu.

İrel İnşaat Taahhüt Mühendislik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrel İnşaat Taahhüt Mühendislik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güner ve Kazım Özcan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Yeditepe Arıtım şirketi nerede Haberi

Yeditepe Arıtım şirketi nerede


Yeditepe Arıtım Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeter Demir tarafından kuruldu. 


Yeditepe Arıtım Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Atık su arıtma tesis ve ekipmanları imalat ve alım satımını yapmaktır. Konusu : 1 - Atık su arıtma tesisi ekipmanları (ızgaralar, sıyrıcılar gibi) imalatı ve satışı, mekanik ekipmanlar satışı(pompa, blower gibi) içme suyu filtreleri (kum filtre, aktif karbon filtre gibi) su arıtma cihazları (ters ozmos) gibi çamur susuzlaştırma ekipmanları (belt filtre, filtre pres gibi) imalatı ve satışı, içme suyu ve kanalizasyon boruları satışı.ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Yeditepe Arıtım Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: İçerenköy Mahallesi Küçükbakkalköy Yolu Cad.N:40/7...