29 / 03 / 2024

yeditepe gayrimenkul merter projesi

yeditepe gayrimenkul merter projesi

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın kurduğu Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Merter E-5 üzerinde yeni bir ofis projesi inşa edecek. İşte projenin ilk görselleri...

Abat Merter Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abat Merter Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Kendir ve Semih Sadır ortaklığında kuruldu.

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Mustafa Merter tarafından kuruldu.

Bkt Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bkt Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Berke Merter ortaklığında kuruldu.

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Dökmeci  ve İlhan Bölükbaş tarafından kuruldu.

Larimar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Larimar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert tarafından kuruldu.

Varvil Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varvil Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert tarafından kuruldu.

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile MErter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Özekinci ve Serap Demir tarafından kuruldu.

İdealist GYO 2019 yılı için Yeditepe Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı hesap dönemini kapsayan finansal raporlarının denetlenmesi için Yeditepe Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

İdealist GYO, Yeditepe Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Yeditepe Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı....

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Güngören’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı, Bayram Karataş, Veysel Bilir, Sabahattin Erciyes ve Ali Ekber Karar ortaklığında kuruldu.

yeditepe gayrimenkul merter projesi Haberi

yeditepe gayrimenkul merter projesi


Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından İstanbul Merter E-5 üzerinde yeni proje inşa edilecek. Yeditepe Merter projesi ofis ve ticari alanlardan meydana geliyor. Yeditepe Merter projesinin alt katı çarşı olarak belirlendi.


İTO Başkanı'ndan Merter'e yeni ofis projesi geliyor!


6 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Yeditepe Merter projesinde çalışmaların yakında başlaması planlanıyor. Yeditepe Gayrimenkul Merter projesinin ilk görselleri;









Tel: 0212 801 01 49


Gülcihan...