24 / 04 / 2024

yeditepe gayrimenkul The İstanbul Merter

yeditepe gayrimenkul The İstanbul Merter

Yapı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Yeditepe Gayrimenkul'un yeni projesi olan The İstanbul Merter'de ofisler ile ticari üniteler bulunacak.

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omran Alakkad tarafından kuruldu.

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile A.O. Abdulazız A Dıab tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Küresel gayrimenkul krizi yaklaşıyor mu? Emlak krizi finans sektörünü etkileyecek mi?

Dünya çapındaki merkez bankalarının faiz artırımları ile birlikte emlak piyasasında l söylentiler yeniden gündeme geldi. The Telegraph'ın haberine göre ticari gayrimenkul krizi finans sektöründe önemli bir etki yaratmayacak.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

The Value Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Value Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Yu Jung Hong tarafından kuruldu.

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Gökçem Türkel tarafından kuruldu.

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

The Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

The Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beylikdüzü'nde Erol Tunçhan Elgün tarafından açıldı.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

yeditepe gayrimenkul The İstanbul Merter Haberi

yeditepe gayrimenkul The İstanbul Merter

Daha önce YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markası bu defa Yapı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Yeditepe Gayrimenkul tarafından kullanılıyor. İstanbul Merter'de E5 Karayolu'nun yanı başında konumlandırılan The İstanbul Merter isimli ofis projesi Polisevine yakın konumu ile dikkat çekiyor.

Son derece özel bir bölgede konumlandırılcak olan The İstanbul Merter projesi metro, metrobüs, tramvay gibi birçok ulaşım aracına yakın konumda gerçekleşecek olup ulaşım kolaylığı sağlayacak. 2018 yılının Ocak ayında tamamlanarak teslim edilmesi hedeflenen The İstanbul Merter projesi 6 bin metrekare alan üzerinde kurulacak.

2 ana bina, 4 blok olarak hayata geçirlecek olanThe İstanbul Merter projesine ofislerin yanı sıra ticari üniteler de bulunacak. Ofis alanlarının 400 metrekare ile 800 metrekare arasında değiştiği The İstanbul Merter projesinde toplam 351 bağımsız birim...