25 / 04 / 2024

The İstanbul Merter 2018 yılında teslim edilecek!

The İstanbul Merter 2018 yılında teslim edilecek!

Yapı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Yeditepe Gayrimenkul'un yeni projesi olan The İstanbul Merter'de ofisler ile ticari üniteler bulunacak.



Daha önce YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markası bu defa Yapı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Yeditepe Gayrimenkul tarafından kullanılıyor. İstanbul Merter'de E5 Karayolu'nun yanı başında konumlandırılan The İstanbul Merter isimli ofis projesi Polisevine yakın konumu ile dikkat çekiyor.

 

Son derece özel bir bölgede konumlandırılcak olan The İstanbul Merter projesi metro, metrobüs, tramvay gibi birçok ulaşım aracına yakın konumda gerçekleşecek olup ulaşım kolaylığı sağlayacak. 2018 yılının Ocak ayında tamamlanarak teslim edilmesi hedeflenen The İstanbul Merter projesi 6 bin metrekare alan üzerinde kurulacak.

 

2 ana bina, 4 blok olarak hayata geçirlecek olanThe İstanbul Merter projesine ofislerin yanı sıra ticari üniteler de bulunacak. Ofis alanlarının 400 metrekare ile 800 metrekare arasında değiştiği The İstanbul Merter projesinde toplam 351 bağımsız birim bulunacak.


Star


Geri Dön