18 / 04 / 2024

Yeditepe Merter projesi

Yeditepe Merter projesi

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın şirketi Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Merter'de bir ofis projesine hazırlanıyor. Yeni projenin görselleri ilk kez emlakkulisi.com'da yayınlanıyor...

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Aşçıoğlu Merter Projesi yıl içinde başlıyor!

125 milyon dolarlık yatırımla Selenium Retro 9 projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Merter'deki projesine 2017 yılı içerisinde başlayacak.

Real Merter'de her açıdan çok kar edeceksiniz!

Şehrin merkezine nefes aldıran yaşam alanları ve modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan mühendislik anlayışıyla Real Merter, karlı bir yatırım olmanın çok ötesinde, bir prestij projesi olarak ön plana çıkıyor..

Real Merter'de 5 yıl yüzde 0,42 faizle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 5 yıl 0,42 faiz oranı uygulanıyor..

Real Merter'de 10 yıl 0,70 vadeyle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 10 yıl 0,70 vade fırsatı sunuluyor..

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Real Merter'de 60 ay 0,42 faizle ev sahibi olma imkanı!

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı tarafından hayata geçirilen Real Merter Projesi'nde 60 ay 0,42 faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de yaşam 2017'de başlıyor!

Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesi, Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı konsorsiyumu tarafından yapılıyor. Projede 248 daire ve 155 mağaza yer alıyor.

Real Merter 2017'de teslim!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de 0.70’den başlayan kredi faiz oranları!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün.

Yeditepe Merter projesi Haberi

Yeditepe Merter projesi


İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın kurduğu Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş,  Merter E-5 üzerinde yeni ofis projesine başlayacak. Yalnızca ofislerin bulunduğu Yeditepe Merter projesinin alt katı çarşı olarak tasarlandı.


İbrahim Çağlar'ın The İstanbul Merter projesi başlıyor!



Nef Merter 12 projesini karşısında hayata geçirilecek olan Yeditepe Merter projesi 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 3 blok olarak görünen Yeditepe Merter projesi bitişik 7 mini bloktan meydana geliyor.


21 Nisan 2014 tarihinde 60 milyon TL sermaye ile kurulan Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı İTO Başkanı İbrahim Çağlar,  AKİB Başkanı Adnan Ersoy ve Simfer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ustoğlu.











Tel: 0212 801 01 49


Gülcihan...