26 / 04 / 2024

Yelken ve The Paragon Tower

Yelken ve The Paragon Tower

Ankara'daki gökdelenler sektörün yeni yükselen değeri olmaya başladı. Son proje ise İTO Yatırım tarafından Oran'da hayata geçirilen 185 metrelik One Tower Diplomatique oldu. İşte ayrıntılar...

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Altın tarafından kuruldu.

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Cemal Şen ve Murat Gören ortaklığında kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

The Economist’ten dolar ve faiz tahmini! 1 dolar 30 TL mi olacak? Bugün dolar ne kadar?

İngiliz The Economist dergisi Türkiye'nin ekonomik hamlelerini değerlendiren analizde dolar ve faiz konusunda beklentilere değindi. 

The Diderot Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Diderot Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott Samsung Galaxy S23 Ultra ile kısa film çekti! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alien Covenant, Gladiator ve The Martian filmleriyle Oscar kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile Kore sinemasının korku ve gerilim alanında tanınmış yönetmeni Na Hong-jin, yeni filmin gelişmiş kamera özelliklerini bir araya getiriyor.

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Mamun tarafından kuruldu.

The Addresss And Emlak Turizmcilik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Addresss And Emlak Turizmcilik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Abdulbakı Dıarbakrlı ve Ahmed A.A.A. ortaklığında kuruldu.

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün geçrekleştirildi. The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

Philips The One televizyon Arçelik'te indirimli fiyatıyla satışta! İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Philips The One televizyon Arçelik'te satışa çıktı. Peki, Philips The One televizyon kaç TL? İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fara Nejad tarafından kuruldu.

Yelken ve The Paragon Tower Haberi

Yelken ve The Paragon Tower

Ankara'daki gökdelenler sektörün yeni yükselen değeri olmaya başladı. Son proje ise İTO Yatırım tarafından Oran'da hayata geçirilen 185 metrelik One Tower Diplomatique oldu


Başkent Ankara'nın klasik konut yapısı, yerini gökdelen projelerine terk ediyor. İş kuleleriyle başlayan 'yükseklik' akımı konut projelerine de etki edince, Başkent'te evlerin konumu bulutlara çıktı. Kentin en seçkin yerleşim yerlerinden Oran'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique konut projesi ise 185 metrelik yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olarak dikkati çekiyor. 


'Ankara dönüşüyor'


Projeye imza atan İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın son yıllarda yaşadığı dönüşüm sayesinde dünya başkentine yakışan bir görünüm kazanmaya başladığını ifade ederek, "Türkiye genelindeki dönüşümden Ankara da nasibini alıyor. Başkent şu an hem ofis hem de konut yapıları bakımından farklı bir görünüme büründü. Kentin neredeyse her...