26 / 04 / 2024

yem fuarcılık

yem fuarcılık

Sektördeki yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Turkeybuild İstanbul 21 Nisan'da yapılacak!

Dünyanın 5 büyük yapı fuarından biri olan, 38 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 21-25 Nisan'da yapı dünyasını bir araya getiriyor.

Türk yapı sektöründeki istikrarlı büyüme devam ediyor!

YEM Fuarcılık tarafından, YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL kapsamında düzenlenen basın toplantısında “Konuk Ülke Kazakistan” projesi tanıtıldı ve güncel veriler ışığında Türk yapı sektörü değerlendirildi.

Yem Fuarcılık Türk Yapı sektörü toplantısı ertelendi!

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı olası hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Yem Fuarcılık Türk Yapı sektörü toplantısı 8 Ocak'ta!

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, sektörün 2014 yılındaki genel seyrini, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı 8 Ocak'ta House Hotel'de gerçekleşecek..

36. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 24 - 28 Nisan'da!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 36. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 110.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

36. Yapı Fuarı Azerbaycan'da büyük ilgi gördü!

Konuk Ülke Azerbaycan ve Türk Yapı Sektörü Raporu 2012 Tanıtım Toplantısı’nda, 36. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapsamında düzenlenen “Konuk Ülke Azerbaycan” projesi tanıtımı ile birlikte, Türk Yapı Sektörü Raporu 2012 ışığında değerlendirildi.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kılıç tarafından kuruldu.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk ihtisas fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 40. kez kapılarını açtı.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta düzenlenecek!

40'ıncı yılını kutlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 23-27 Mayıs 2017'de düzenlenecek. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Başer, "Bu ülkelerde açıklanan projeler ve olumlu ekonomik gelişmeler, Türk yapı sektörüne yeni iş ve iş birliği fırsatları doğuruyor" dedi.

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Yapı sektörü Ankara ve İzmir'de buluşacak!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara Ekim ayında; 22. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir ise Kasım ayında bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek.

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul açılıyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, Dünyanın en büyük beş yapı fuarından biri olan, Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı konumunda.

Mimar Chris Bosse İstanbul'a geliyor!

“Asya’nın yükselen yıldız tasarımcısı” olarak tanımlanan, “Az Şey ile Daha Fazla” mottosunun yaratıcısı dünyaca ünlü Mimar Chris Bosse, YEM Fuarcılık’ın konuğu olarak ilk kez 39.Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yapı profesyonelleri ile buluşuyor.

yem fuarcılık Haberi

yem fuarcılık


Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara, bu yıl l - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapı sektörü temsilcilerini başkentte bir araya getirecek. 


YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen. Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara. 

Ekim ayında 28. kez ziyaretçileri ile buluşacak. Yapı sektörüne sağladığı katkılar ve gördüğü büyük ilgiye paralel olarak giderek büyüyen Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, gerek katılımcılarına gerekse ziyaretçilerine önemli fırsatlar sunuyor. 


İTE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara'nın verimli bir ticari platform olarak, bölgenin inşaat yatırımlarına katkıda bulunacağını söyledi. Fuarın, Ankara'nın Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan yapı sektörü oyuncularını profesyonel ve verimli bir ortamda bir araya getireceğini ifade eden...