19 / 04 / 2024

yeni 2.el daireler

yeni 2.el daireler

Batı Ataşehir'in '3 silahşörleri' Uphill Court, KentPlus ve My World'ün teslim edilen ilk etaplarındaki toplam 3 bin dairenin yüzde 20'si sahipleri tarafından yeniden satılıyor.

BİM yeni aktüel kataloğunu yayımladı! Fiyatlar resmen dip yaptı!

Perakende devi Bim, yeni aktüel kataloğunu yayımladı. Peki fiyatların resmen dip yaptığı Bim'de bu hafta hangi ürünler indirimde?

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Ticaret Bakanlığı'ndan 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı!

Ticaret Bakanlığı 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı yaparak, gerçeklik taşımayan nitelikteki ilanları verenler hakkında idari para cezası uygulanabileceğini belirtti.

Almayan bin pişman olacak! Bu model 2. el otomobillerin fiyatı arşa çıkacak!

Otomobil sektöründe meydana gelen artışlar günden güne devam ediyor. Bu yüzden otomobil almayı düşünen kişiler 2. el piyasasına yöneldi. Ancak durum burada da farklı değil! İşte detaylar!

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

Vakıfbank'tan 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyası!

Taşıt almak isteyen vatandaşlara bankaların kampanyalarını sorguluyor. Vakıfbank 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

2. el otomobil piyasası saltanatını ilan etti! 300 - 500 bin TL arasındaki araçlara akın!

Seçim öncesi 2. el otomobil piyasası coştu. 300 - 500 bin TL arasındaki araç satışı hız kazandı. İşte detaylar!

ABD'de 2. el konut satışları beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 2. el konut satışları, Şubat ayında aylık bazda yüzde 14,5 arttı ve beklentilerin üzerine çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2. el konuta finansman desteği geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, 2. el konut fiyatlarıyla ilgili finansman desteği verileceğini ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

yeni 2.el daireler Haberi

yeni 2.el daireler


Batı Ataşehir, 2005 furyasında inşasına başlanan projelerin ilk adreslerinden. Birinci etapları geçtiğimiz aylarda tamamlanan My World, Uphill Court ve KentPlus ise bölgede teslim heyecanının yaşandığı ilk projeler. Toplam 3 bin 69 dairenin teslim edildiği bu 3 şantiyede şimdi ikinci pazarlama dönemleri yaşanıyor. 3 bin dairenin yüzde 20'si sahipleri tarafından ikinci kez satışa çıktı ve pek çoğu da kiralanmak üzere emlakçıların portföyüne eklendi bile.


Pencereler ilanla doldu


Projelerdeki dairelerin ilk satışından 2 yıl geçmesinin ardından yüzde 50'leri aşan oranlarda prim yapmasının da etkisi ile konutlarını yatırım amaçlı değerlendirmeyi seçenler, anahtarı teslim aldığı gibi satılık ilanını pencereye yapıştırdı. Yeni evinde daha sonra yaşamayı düşünen veya her ay düzenli gelir...