20 / 04 / 2024

yeni akçaabat stadyumu

yeni akçaabat stadyumu

Akçaabatlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Bektaşoglu Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü şimdi ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay Akçaabat'a 10 bin kişilik yeni bir stad için TOKi Başkanı ile görüşeceğini açıkladı...

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Türkiye’de üretilen Redmi 12’nin yeni 8GB + 128GB versiyonu satışa sunuldu

Xiaomi, maksimum değer ve uygun fiyatı ile, eğlence deneyimi ve akıcı bir işletim sistemi arayan kullanıcılara yönelik üst düzey seviyede teknik özelliklerle donatılan yeni akıllı telefonu Redmi 12'yi tanıttı. İşte Redmi 12'nin merak edilen özellikleri...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

En yeni akıllı saatler! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Giyilebilir teknolojik ürünlerin başında gelen akıllı saatlerde en yeni modelleri ve fiyatları inceledik. 

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon, yeni akıllı ev aletlerini gerçekleştirdiği bir etkinlikle kamuoyu ile paylaştı. Tanıtılan ürünler arasında tamamen yeni olanları da var, mevcut modellerin güncellenmiş halleri de… Peki bu ürünler hangileri ve ne kadara satılacak?

Ödülle akıllı telefon HONOR 70 görücüye çıktı

HONOR, IFA 2022’de yeni ürünleri ve son akıllı telefon modeli HONOR 70’i tanıttı. Türkiye’ye de kısa bir süre içinde piyasaya çıkacak yeni akıllı telefon modeli HONOR 70’in yanı sıra 2 yeni ürün ve MagicOS 7.0 de teknoloji tutkunlarını sunuldu.

3 bin 500 lira altı en iyi 13 akıllı telefon! Xiaomi, Samsung, Realme... İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Son dönemde akıllı telefon fiyatlarının fahiş fiyat artışları nedeni ile pek çok kişi yeni akıllı telefon alma fikrini rafa kaldırdı fakat hala 3 bin 500 lira gibi bir bütçele iyi bir akıllı telefon sahibi olmak mümkün! Peki bu telefonlar hangileri? En ucuz telefon hangileri? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat

Huawei o akıllı saate 999 TL indirim yaptı! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Huawei, en beğenilen ve en yeni akıllı saati Watch GT Runner'a 999 lira indirim yaptı! Peki, Huawei Watch GT Runner fiyatları ne kadar? İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Trabzon'da 26 afet konutu inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta 26 yeni adet konutu inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak.

yeni akçaabat stadyumu Haberi

yeni akçaabat stadyumu

Akçaabatlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Bektaşoglu Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü şimdi ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'la Trabzon'da bir araya geldiler. Yaklaşık bir ay önce ilk görüşmesi yapılan Akçaabat Stadyumu ile ilgili görüşmenin ikincisi Trabzon'da yapıldı. Görüşmede TUFAD Başkanı Nurettin Balaban da yer aldı. 


Konuyla ilgili konuşan Mehmet Atalay "Akçaabat Fatih Stadyumu'nu alırken yerine Akçaabat'a 10 bin kişilik bir stadyum yapıp devredecektik. Bu stadı hem Akçaabat Sebat'a lazımdı hem de futbol şehri Trabzon için çok önemli ve gerekli bir proje idi. Bu stad Sebatspor'un maçlarının ve şehirdeki diğer etkinlikler ve kutlamalarının yanı sıra ümit milli takım maçları, uluslararası bazı turnuvalar için düşünmüştük. Bu tür 10 bin kapasiteli statlar hem dolu oluyor hem de müsabakalar seyirci...