29 / 03 / 2024

yeni cep otogarı

yeni cep otogarı

İstanbul’a yapılacak 5 yeni cep otogarının yerleri belli oldu. Trafiği rahatlatacak yeni duraklar Sultangazi, Avcılar, Ümraniye, Tuzla ve Ataşehir'e yapılacak. İşte o projenin detayları....

Konut ve araç satışında yeni dönem resmen başladı! 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek!

Konut ve otomobilde yeni ilan düzenlemesi bugün resmen uygulanmaya başladı. Artık T.C. kimlik, adı-soyadı ve cep telefonu bilgileri Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'ne girilecek. Aldatıcı ilanın paylaşılması halinde 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Vergisiz cep telefonunda yeni düzenlemeler: Takip sistemi kurulacak 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine sağlanacak cep telefonu ve bilgisayar desteğinin ayrıntılarını paylaştı. Vergisiz mobil cihaz düzenlemesi hakkında yeni bilgiler açığa kavuştu. İşte yeni sistemin detayları...

Samsung Galaxy A52 telefon özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 22 Ocak 2023 Fiyat listesi

Üstün özellikte ekranı ile akıcı görüntüleri yakından keşfetme imkanı veren, suya ve toza dayanıklı, sonsuz Q ekranlı Galaxy A52, yeni cep telefonu almayı düşünen pek çok kişinin incelediği modeller arasında. Peki Galaxy serisinin bu en yenilerinden biri olan A52’nin  hangi özellikleri var? Fiyat

Dikkat! Eğer yeni aldığınız telefonda en ufak bir kusur gördüyseniz bu haberi hemen okuyun!

Eğer bugünlerde bütçenizden çok önemli kesintiler yapıp ya da önemli miktarda borçlanıp yeni bir cep telefonu aldıysanız ve bir kusur gördüyseniz çözümü basit. Çünkü içinize sinmeyen bu ürünü hemen değiştirebileceksiniz.

CarrefourSA'dan cep telefonlarında yüzde 28'e varan indirim! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Cep telefonlarında yeni teknolojiyle ve donanımla zenginleştirilmiş yeni modellerin çıkması eski modellerde indirim ve kampanya anlamına geliyor.

Bekleyen zararlı çıktı! Cep telefonunda fiyat arttı, taksit aynı kaldı!

Cep telefonu almayı geciktirenler yeni düzenlemeye göre zararlı çıktı. Cep telefonunda taksit yapılacak miktar yeniden belirlendi.

12 bin liradan fazla cep telefonları için yeni düzenleme!

Cep telefonu satışlarında 12 bin liranın üzerinde 3 taksit yapılabilme olanağı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Yeni telefon alacaklar müjde! Cep telefonu kredisi bakın ne kadar arttı?

Cep telefonu almak için kullanılan kredilere BDDK yeni düzenleme getirdi. Düzenlemede yenilenmiş ürünler için artık 12 aya kadar taksit imkanı da var.

Cep telefonu almak isteyen ama peşin parası olmayana müjdeli haber geldi! Hemen bakın!

Uzun zamandır yeni bir cep telefonu almak isteyen ancak peşin parası olmayan ya da taksitlerin az sayıda olmasından yakınanları çok sevindirecek bir haber geldi.

Yeni yılda tapu masrafları cep yakacak! Ev ve arazi tapu masraflarına ne kadar zam geldi?

Yeni yılda iğneden ipliğe her şeyin fiyatı artarken, tapu masrafları ve emlak vergisi de arttı. Kimi  işlemlerde 2, kimisinde ise 4 kat daha yüksek ücret ödenecek.

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Oppo Reno 6 A101'de! 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler süpermarket zincirlerinden A101'den yeni cep telefonu almak isteyenlere müjde. A101, Oppo Reno 6'yı indirimli fiyatla satışa sundu. Peki Oppo Reno 6'nın A101 fiyatı ne kadar... İşte 31 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi...

Cep telefonu olan herkesin dikkatine! O cep telefonları kapatılacak!

Cep telefonlarında kayıt dışılığı bitirmek için yeni zaman dilimi başlıyor. Peki kısa süre içerisinde yasalaşması beklenen kanun teklifi ile birlikte neler değişecek? İşte detaylar…

yeni cep otogarı Haberi

yeni cep otogarı

İstanbul trafiğinin rahatlaması şehirlerarası yolculuğun daha konforlu hale gelmesi amacıyla yeni cep otogarlar inşa edilecek. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla otogarların şehir merkezinin dışına çıkarılması amacıyla proje çalışmalarına başlanmıştı. Etüt çalışmaları son aşamaya gelen cep otogarlarının 2'si Avrupa Yakası'na (Sultangazi, Avcılar) 3'ü Asya Yakası'na (Ümraniye, Tuzla, Ataşehir) inşa edilecek.


Etüt çalışmalarının ardından inşaatın bu yıl içerisinde başlaması hedefleniyor. Yolcuların rahat ulaşımı için otogar ile metro, metrobüs, tramvay gibi ulaşım ağlarına ve merkezi noktalara özel toplu taşıma seferleri düzenlenerek trafiğin bir nebze olsun rahatlaması amaçlanıyor.


2 MİLYON YOLCU AĞIRLAYACAK


Her biri ayda ortalama 2 milyon kişiye hizmet vermesi beklenen cep otogarlarında sosyal donatı alanları, otopark, çocuk oyun parkı, alternatif ulaşım imkanları ve dijital takip ekranları yer alacak.


YEŞİL ESENLER


22 yıldır hizmet...