23 / 04 / 2024

Yeni Kaledonya vatandaşları türkiyeden konut alabilir mi

Yeni Kaledonya vatandaşları türkiyeden konut alabilir mi

Yeni Kaledonya vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Yurt dışında yaşayan vatandaşlar tapu işlemlerini artık daha kolay yapacak! İşte yeni sistem!

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları uzaktan kimlik doğrulama sistemi ile fiziki evrakla uğraşmadan tapu işlemleri gibi resmi işlemleri kolaylıkla yapabilecek. İşte yeni sistem...

Vatandaşlar kentsel dönüşümü istemeyince belediye yetki devri kararı çıkardı!

Başakşehir’de vatandaşlar kentsel dönüşüme karşı uzun süredir mücadele ediyor. Başakşehir Belediyesi, kesinleşmiş yargı kararına rağmen Şahintepe için yeni yetki devri kararı çıkardı. Vatandaşlar, “Hukuksuzluğa direneceğiz” dedi.

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

Emekliliğini yeni alanlar yeni promosyonları alacaklar. Valla yaşadılar. İşte en yüksek promosyon veren banka

Emekliliğini yeni alan vatandaşlar bankalar tarafından güncellenen fiyatlar üzerinden promosyon alacaklar.

Ekmek ve Simit Fiyatları Uçtu: Vatandaşların Cebine Bir Yük Daha!

2023 yılının ikinci yarısında zamlanan ürünler arasında ekmek ve simit de yer aldı. En çok tüketilen gıda ürünlerinden olan ekmek ve simide gelen zam, vatandaşların omzuna bir yük daha ekledi. Vatandaşların tepkisine neden olan zam sonrası ekmek ve simidin işte yeni fiyatı…

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

Aile Bakanlığından 18-54 yaş arasındaki vatandaşlar için yeni destek müjdesi! Hesaplara tam 3 bin 336 TL yatırılacak!

Aile Bakanlığından 18-54 yaş arasındaki vatandaşlar için yeni destek müjdesi... Hesaplara tam 3 bin 336 TL yatırılacak... Sakın kaçırmayın...

Yeni emekli olan vatandaşlar hakkında flaş bir haber geldi... Direkt cebinizi ilgilendiriyor

Yeni emekli olan vatandaşlar bayram ikramiyesi alıp almayacaklarını merak ediyorlar. Yeni emekli olan vatandaşlar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte gelişmenin detayları...

Erkek vatandaşlar bunu duyunca zil takıp oynayacak! Bu habere hemen bakın

Maaşlara yapılan ek ödemeler vatandaşın gündeminde düşmezken gelen yeni haber erkek vatandaşların ilgi odağı oldu. Devlet eliyle sağlananan bu imkanın detaylarına hakim olmak için haberimizdeki bütün ayrıntıya okuyun.

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların şikayeti bakanlığı harekete geçirdi! O şart değişti!

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların çok sayıda şikayeti Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Yeni Evim konut kampanyasına 'küçük müteahhit' ayarı geldi. İşte haberin ayrıntıları…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

Murat Kurum: 2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunu. Kurum, "2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Yeni Kaledonya vatandaşları türkiyeden konut alabilir mi Haberi

Yeni Kaledonya vatandaşları türkiyeden konut alabilir mi

Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Yeni Kaledonya, Fransa'nın deniz aşırı topraklarından biridir. Pasifik Okyanusu'nun güneydoğusunda bulunmaktadır. Avusturalya'nın 1.210 km uzağındadır.


Peki, Yeni Kaledonya vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?


Tapu Kanununda yabancıların tapu edinimleri ile ilgili olarak yapılan düzenlemelere göre yabancı uyruklu vatandaşlar Türkiye'ye gelerek buradan mütekabiliyet şartı olmadan gayrimenkul satın alabiliyor.


Türkiye'den gayrimenkul sahibi olmak isteyen Yeni Kaledonya vatandaşlarının bazı belgeleri temin ederek, satın alacakları gayrimenkulün tapu dairesine müracaatta bulunmaları gerekiyor.


Gerekli belgeler:

Yabancı uyruklu gerçek kişilerin taşınmaz edinimleri için ilgili tapu sicil müdürlüklerine başvurularında:


-Kimlik belgelerini veya pasaportlarını,


-Taşınmaz edinimleri ikamet iznine tabi yabancıların ilgili emniyet müdürlüklerinden verilen ikamet tezkerelerini,


-Yurt dışından verilen vekaletnameler esas...