19 / 04 / 2024

yeni kampüs yaşar üniversitesi

yeni kampüs yaşar üniversitesi

Yaşar Üniversitesi'nin içerisinde Yat ve Marina İşletmeciliği, Deprem Mimarlığı, Kruvaziyer Turizm Yöneticiliği, Film Müziği, Enerji Hukuku, Uluslararası Deniz Ticaret Hukuku gibi yeni programların olacağı yeni kampüsü 25 bin TL'ye mal olacak...

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Boğaziçi Üniversitesi'nin Hisar Kampüsü için Bakanlıktan yeni imar planı! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Boğaziçi’nin İstanbul Boğazı manzaralı Hisar Kampüsü için yeni imar planı hazırlandı. İşte detaylar...

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Kanada Okulları'ndan Adana'ya yeni kampüs!

Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, "Uzun inceleme ve görüşmelerden sonra Kanada Okulu AS'den Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Okulumuzun ismini franchise yatırımı ile Kanada Okulları'nın bir parçası haline getirdik" dedi.

yeni kampüs yaşar üniversitesi Haberi

yeni kampüs yaşar üniversitesi
İzmir'de yer alan Yaşar Üniversitesi yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 25 bin TL yatırımla hayata geçirilecek yeni kampüsün içerisinde  Yat ve Marina İşletmeciliği, Deprem Mimarlığı, Kruvaziyer Turizm Yöneticiliği, Film Müziği, Enerji Hukuku, Uluslararası Deniz Ticaret Hukuku gibi yeni programlar yer alacak. Yaşar Üniversitesi aynı zamanda Türkiye'nin ilk halka açık bilim laboratuvarı niteliğindeki Bilim Dükkanı projesi için Seferihisar Belediyesi ile protokol...