26 / 04 / 2024

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.



Yeni eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji yeni kampüsünü Antalya'da hayata geçiriyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bahçeşehir Koleji Aspendos Kampüsü adını taşıyan yeni kampüs 2021-22 Eğitim Öğretim döneminde hizmete açılacak.

Merakla beklenen yeni kampüs 22 bin 500 metrekare kapalı alanda, 51 derslik olarak hizmete açılacak. Bahçeşehir Koleji Aspendos Kampüsü'nde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi'ne yer verilecek.

2021-2021 Eğitim-Öğretim döneminde hizmete açılacak olan kampüste ayrıca 8 adet laboratuvar, 2 adet yüzme havuzu, 2 tenis kortu, kapalı ve açık spor salonları da mevcut.


- "Türkiye genelinde yaygınlaşıyor"

Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan  Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Bahçeşehir Kolejinin eğitim vizyonunu, yatırımlarımızla ve güçlü eğitim kadromuzla Türkiye genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyoruz." dedi. 

Bahçeşehir Koleji nden Antalya ya yeni kampüs!

Dağ, şöyle konuştu:

"Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olan Serik’e donanımlı bir kampüs kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bahçeşehir Kolejinin 25 yılı aşan tecrübesini, zengin akademik içeriğini ve dijital eğitim altyapısını büyük, güçlü, modern bir kampüsle taçlandırıyoruz. Aspendos Kampüsü’müz güçlü bir akademik ve idari kadro ile yola çıkıyor. Türkiye’nin her noktasına kaliteli eğitimi götürme hedefiyle çıktığımız yolda, yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte Antalya’ya da yeni böyle güçlü bir kampüs kazandırmaktan dolayı gururluyuz.

Eylül ayında eğitim öğretime başlayacak olan Aspendos Kampüsü’müzde öğrencilerimize fiziksel olanakları ile örnek bir eğitim yuvası kazandırırken, akademik içeriğimiz, dijital eğitim yatırımlarımız, deneyimli eğitim kadromuz ve idarecilerimizle de eksiksiz bir eğitim vereceğiz. Dijital eğitim yatırımlarımızla, güçlü eğitim içeriğimizle eğitimi 360 derece en iyi şekilde yürütmeye, eğitimde öncü kurum olmaya devam edeceğiz."

Dağ, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Geçen yıl 4, bu yıl 3 yeni kampüs açıyoruz. Ülkemizin geleceğini yetiştirmek çok kıymetli. Bu gurur ile bu sayıları paylaştım. Özel bir dönemden geçiyoruz. Dünya’da 190 ülkede 1,6 milyar öğrencinin etkilendiği pandemi sürecini de etkin aşılama ile geride bırakmak üzereyiz. Ancak dijital eğitim bundan böyle hayatımızda olmaya devam edecek. Hibrit eğitim her zaman devam edecek. Bu süreçte fiziksel yatırımlar da önemli, eğitim öğretimi okulların dışına çıkarabilmek daha da önemlisi dijitalleştirebilmek de çok önemli.

Bahçeşehir Kolejinde dijital eğitim atılımlarımız 2001 yılına dayanıyor. Çeyrek asrı geride bırakan bir eğitim kurumu olarak dijital eğitime yatırım yapan Türkiye’deki ilk eğitim kurumlarından biriyiz. Özellikle dijital eğitim platformumuz Metodbox'ı 3 yılı aşkın zamandır kullanıyoruz. Pandemi ile birlikte daha da zenginleşen bir içerik sunuyoruz. Bu içerik, pandemi sonrasında da öğrenciler için öğrenmede zaman ve mekân sınırını kaldırarak zenginleşmeye devam edecek."

 

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!


Geri Dön