19 / 04 / 2024

yeni konut kampanyası

yeni konut kampanyası

"Daha güçlü ekonomi için Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya kapsamında sunulan avantajlı ödeme koşulları ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor..

Konutta dev kampanya 27 Ağustos'ta başlıyor!

Gayrımenkul sektörü temsilcileri 27 Ağustos'ta yeni bir kampanya atağına başlıyor. Kampanya dahilinde konut kredisi faizleri yeniden 120 ay vadede yüzde 0.98'e indirilecek...

Konutta yeni kampanya çok yakında başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konut sektöründe yeni dönemin başladığını açıkladı. Kurum, konutta uygun ödeme koşullarıyla yeni kampanya yapılacağını söyledi.

Yeni konut kampanyasında faiz oranı ne olacak? 

Ev almak isteyenler yeni konut kredisi faiz kararını merakla sorguluyor. Bu kapsamda konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

İlk defa ev alacaklara 1.20 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! Yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak?

Yeni konut kredisi kampanyası merakla bekleniyor. Kamu yetkililerinin son aylarda dile getirdiği ‘Konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağız’ söyleminde ilk somut adım, geçen ay kredi kısıtlaması ile atıldı. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli kampanyanın detayları belli mi? 

Evi olmayanlara son dakika müjdesi! OVP ile yeni konut kampanyası geliyor: Kredide geri ödeme sistemi de değişebilir!

Orta Vadeli Program’da (OVP) evi olmayan dar gelirliler ve konut arzı ile ilgili de önemli bilgilere yer verildi. Peki OVP ile konut kampanyası nasıl olacak? İşte detaylar...

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

Yeni Evim Kampanyası için 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

 Yeni Evim Kampanyası için 0.69 faizli konut kredisi işlemleri bankalar marifetiyle yapılacak. Peki 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Yeni Evim kampanyasında son dakika! Ev fiyatları arttıkça arttı! Bankalar kredi sürecini yavaşlatıyor iddiası!

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar için hayata geçirilen Yeni Evim kampanyasında müteahhitler zam üstüne zam yaparken, vatandaşlara peşinatları geri veriliyor. Bankalar konut kredisi işlemlerinde problem oluşturuyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatları en çok hangi ilde arttı? Yeni Evim kampanyası ile konut fiyatları ne kadar yükseldi?

Emlakjet emlak piyasasının nabzını tuttu. Sektörün 2022 performansına ilişkin verileri platfom, Yeni Evim kampanyasına ilişkin tüketicilerin ilgisini de araştırdı. Detayları haberimizde…

Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza var!

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının detayları peş peşe belli oldu ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza geliyor!

Orta gelirliye konut kampanyasında finansman desteğinde flaş gelişme! Resmen yayımlandı

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının finansmanına ilişkin düzenlemeleri içeren yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle Hazine, kampanya kapsamında ev alanlara ilk üç yılda taksidin hane halkı gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı kadar destek verilecek.

Yeni Evim Kampanyası'nda rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim kampanyası kapsamında yer alan bazı şartlar vatandaşları zorluyor. Rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Yeni Evim kampanyasıyla konut alacaklara 18 milyar TL’lik hazine katkısı!

Orta gelirlilere yönelik olarak başlatılan ‘Yeni Evim’ kampanyası ile konut alanlara sağlanacak destek miktarı da netleşti. Hazırlanan kanun teklifine göre, ilk 3 senedeki finansman taksit tutarı hane gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından karşılanacak.

yeni konut kampanyası Haberi

yeni konut kampanyası

Geçtiğimiz haftalarda başlatılan "Daha güçlü ekonomi için Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Sınırlı sayıdaki konut için, sınırlı sürede geçerli olacak kampanya ile vatandaşlar uygun ödeme koşullarından yararlanarak ev sahibi olabiliyor.

Türkiye için kazanç vakti kampanyası kapsamında indirimli fiyatlar, uygun peşinatlı ve düşük faizli ödeme koşulları sunuluyor.

Kampanyaya dahil projeler İstanbul, Ankara, Denizli, Gebze, Kocaeli, Konya, Nevşehir ve Niğde'de yer alıyor.

Kampanyalı ödemeler nasıl?

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil projelerde mevcut fiyatlardan yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Kampanya dahilinde indirimli fiyat üzerinden yüzde 10 peşinat ödeme yapılıyor. Peşinat ödemesinin ardından 12. ve 24. ayda yüzde 15 ara ödeme yapacak. Geriye kalan yüzde 60'lık kısım vadelendiriliyor.

Kampanyadan yararlanan vatandaşlar ödeme planı doğrultusundaki yüzde 60'lık kısım için 120 ay 0,98...