29 / 03 / 2024

Yeni Nesil Şehir Apartmanları

Yeni Nesil Şehir Apartmanları

MİNT sanata ve sanatçıya destek veriyor. MİNT, Welcoming Spring Break etkinliğinde ilk kez yer alacak ‘Unique&Limited’ adını taşıyan sanat ve tasarım ürünlerinin Küratör Özlem Ünsal tarafından seçilen parçalarına ev sahipliği yapıyor...

10 yıl içinde paraya para demeyecek meslekler! Yeni nesil bu mesleklere yönelin! 

Yapay zeka günümüzün en güçlü teknolojilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yaşadığımız teknoloji çağında iş dünyasını da ayrıda derinden etkilemeyi de sürdürüyor. Yeni nesil meslke grupları yapay zeka ile şekilleniyor. Bu meslekleri yapanlar çok kazanacak!

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

SPK Başkanı'ndan yeni nesil gayrimenkul sertifikasıyla ilgili son dakika açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ömer Gönül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında yeni nesil gayrimenkul sertifikası ile ilgili bilgi verdi.

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Yeni nesil Fiat Doblo'ya 15 bin 300 TL'lik indirim geldi! İşte Fiat Doblo Temmuz 2023 fiyatları!

Yeni nesil Fiat Doblo'ya bu ay 15 bin 300 TL'lik indirim geldi. Peki Doblo'nun peş peşe açıklanan yeni fyatları ne kadar oldu? İşte Fiat Doblo Temmuz 2023 fiyatları...

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Yeni nesil Fiat Doblo Türkiye'de satışa çıktı: İşte lansmana özel Fiat Doblo fiyatları

Merakla beklenen beşinci nesil Fiat Doblo, Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni nesil Fiat Doblo lansmana özel uygun fiyatlarıyla dikkat çekti. İşte beşinci nesil Fiat Doblo özellikleri ve lansman özel fiyatı...

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Yeni Nesil Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fırsatları! MediaMarkt 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

MediaMarkt yeni nesil kırışık önleyici özellikteki kurutma makineleri ve diğer beyaz eşyalar için kampanyalarını yeniledi.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

Yeni Nesil Şehir Apartmanları Haberi

Yeni Nesil Şehir Apartmanları

MİNT, projelerini ‘Yeni Nesil Şehir Apartmanları’ konseptiyle Boğaz- Haliç arasında hayata geçiriyor. MİNT, Küratör Özlem Ünsal’ın, 11-12 Mayıs tarihleri arasında Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirilecek Mert Aslan Presents’ın ‘Spring Break’ etkinliğinde ilk kez yer alacak olan ‘Unique&Limited’ sergisine sponsor oldu. 

Modern seyyah Özlem Avcıoğlu ve MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, 11 Mayıs Cuma günü saat 14.00’da ulaşılabilir sanat ve ev konsepti, günümüzde değişen trendler, future living hakkında yapacakları konuşma sonrası etkinliğe katılanlarla bir araya...