18 / 04 / 2024

yeni tekfen arsası levent

yeni tekfen arsası levent

Tekfen-Och Ziff ortaklığı Levent'teki Milli Reasürans'a ait otoparkı 17.5 milyon dolara Sayman Kimya ile birlikte satın aldı. Otoparkın yerine 13 katlı lüks ofis binası yapılacak..

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Akiş GYO'nun Kadıköy arsası davasında yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'de bulunan arsasına ilişkin açılan davada yeni bir gelişme oldu. 

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Reysaş GYO, Çayırova'daki arsasına 2.9 milyon TL'ye yeni tesis yaptıracak!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 841 ada 12 parseldeki arsaya 2 milyon 913 bin 210,50 TL+KDV bedelle yeni tesis yaptıracak. 

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Peker GYO'nun Almanya'daki arsası 13.5 milyon Euro'ya satıldı!

Peker GYO'nun iştiraki olan Oxo Investment GMBH şirketinin Almanya'daki arsası 13 milyon 500 bin Euro'ya satın alındı. Arsanın satın alımı için noter sözleşmesi imzalanırken, yeni projeye başlanacağı açıklandı.

TOKİ'nin Aliağa'daki arsası 13.8 milyon TL'ye İdealist GYO'nun oldu!

İdealist GYO, TOKİ'nin İzmir Aliağa'daki 10 bin metrekarelik arsasını 13 milyon 800 bin TL'ye satın aldı. Şirketin portföyüne dahil edilecek arsa üzerinde yeni proje geliştirilmesi planlanıyor.

Emlak Konut GYO'nun Başakşehir arsası için yeni plan!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde 1 milyon metrekarelik alanın planları ve “rezerv yapı alanı” kararı iptal edilmişti. Emlak Konut GYO tarafından alan için yeni plan hazırlandı...

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Rıza Bey Apartmanı sakinleri yeni ev istiyor!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı sakini bir grup binanın arsasına yeşil alan değil, yeni bina yapılmasını istediklerini dile getirdi. 

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Tekfen, yarım kalan projesine yeniden başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, yeni alınan kararla projenin kalan kısmı için ilave kapsamla yeniden işbaşı yapacak.

yeni tekfen arsası levent Haberi

yeni tekfen arsası levent
Yeni rezidans, alışveriş merkezi ve ofis binaları inşası için inşaat şirketlerinin hücumuna uğrayan Levent'te bu yönde hareketliliği kulesi 22 katlı Tekfen Tower'la (kule) başlatanlar arasında yer alan Tekfen; bölgeye ikinci bir iş merkezi yapacak. Tekfen'in iştirakleri arasında yer alan ve geçtiğimiz ekim ayında Amerikalı varlık yönetim şirketi Och-Ziff (OZ) ile ortaklaşa kurulan Tekfen-OZ Gayrimenkul Geliştirme, Sayman Kimya ile birlikte Levent'te Kanyon Alışveriş Merkezi yakınında bulunan Milli Reasürans A.Ş'ye ait bir süredir kullanılmayan çok katlı otoparkı satın aldı. Arsa büyüklüğü 2 bin 600 metrekare olan otopark için 17 milyon 500 bin dolar ödendi. Tekfen-Oz ile Sayman Kimya'nın yüzde 50'şer ortaklıkla aldığı otopark yıkılarak, yerine "A plus" sınıfı diye tabir edilen ve içinde lüks...