19 / 04 / 2024

Yeni yalıtım markası DYOTHERM

Yeni yalıtım markası DYOTHERM

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

Ode Yalıtım'ın Kurumsal Sosyal Sorumluluk raporu yayımlandı!

Yalıtım sektöründe dünya markası olma amacıyla sürdürdüğü faaliyetlerinin merkezine, topluma daha yararlı olmayı ve iyi gelecek sağlamayı koyan ODE Yalıtım, ikinci KSS raporunu yayımladı. 

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

İZODER yalıtım bilincini artırıyor!

İZODER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ kapsamında, yeni çıkan yönetmelikleri tanıtıyor...

Binalarda su yalıtımı zorunluluğu başladı!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, bugün yürürlüğe girdi. Bugün itibari ile yeni binalar için hazırlanan projelerde su yalıtımı da istenecek..

Konut ve iş yeri otoparklarında ısı yalıtımı zorunlu oluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanarak 22 Şubat 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Yeni Otopark Yönetmeliği ile konut ve iş yeri otoparklarında ısı yalıtımı zorunlu hale geliyor.

Ses yalıtımı olmayan binalara ruhsat verilmeyecek!

Binalarda ses yalıtımının daha iyi sağlanması için yeni yönetmeliğin mayıs ayı sonunda devreye gireceğini hatırlatan Emre Gürcan, yeni binalara ruhsat alabilmek için ruhsatın şart olduğunu ifade etti...

Su yalıtımının zorunlu tutulmasını, binaların ömrünü uzatacak!

Resmi Gazete’de 29 Ekim’de yayımlanan ve yeni binalarda su yalıtımını zorunlu hale getiren yönetmelikle ilgili Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, su yalıtımının zorunlu tutulmasını çok olumlu bulduklarını dile getirdi.

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Su Yalıtımı Yönetmeliği binalara değer katacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’ binalara dayanıklılık, kalite ve güç kazandıracak. Yeni ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin inşaat sektörüne ve binalara katacağı değer; İZODER, su yalıtımı dernekleri BİTÜDER ve SUDER’in düzenlediği ortak basın toplantısıyla duyuruldu.

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği tam metni 2017!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, 27 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmelik kapsamında yeni inşa edilecek binalarda yapılması gereken su yalıtımı esasları belirlendi.. 

Yeni yalıtım markası DYOTHERM Haberi

Yeni yalıtım markası DYOTHERM

Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı. Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşen “Geleceğe Dünden Bakmak: Mimarlıkta Yeni Nedir?” adlı konferansta dünyanın en büyük metropollerinden İstanbul'da yaşanan yapılaşmanın yoğunluğu ve kalitesi masaya yatırıldı. "Modernleşmek adına hızla büyüyen şehirde yapılar kimliğini kaybediyor mu?", "Yeni yapı malzemesi ürünleri çevresel faktörlere uygun mu?", "Değişen iklim koşulları mimariyi nasıl etkileyecek?" gibi sorulara yanıt aranan konferansta binaların ömrünü uzatan çevre dostu ürünler hakkında görüşler de paylaşıldı.

Moderatörlüğünü CNN TÜRK Program Yapımcısı-Gazeteci Ahu Özyurt'un üstlendiği oturuma Mimar Alpaslan Ataman, GAD Mimarlık Kurucusu Gökhan Avcıoğlu, Tasarımcı, Tarihçi ve Kuramcı Gökhan Karakuş, KPM-Kerem Piker Mimarlık Kurucusu Kerem Piker, Tabanlıoğlu Mimarlık Kurucu Ortağı Melkan Gürsel ve Kadir Has Üniversitesi İstanbul Çalışmaları...