28 / 03 / 2024

yenipark double tree by hilton otelini sattı mı

yenipark double tree by hilton otelini sattı mı

Kombassan Grup Şirketlerinden Bera Turizm İnşaat Seyahat Ticaret A.Ş. Yenipark Turizm Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Ankara'da Double Tree by Hilton otelinin tamamını satın aldı...

Noble Tree İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Tree İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Firt Tree İnşaat Yatırım tarafından kuruldu.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Double Pan AirFryer, hava sirkülasyonu teknolojisi ile tüm gıdaları hızlı ve eşit ve pişirir. Peki, Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer en uygun nerede satılıyor, indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Double Kfk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double Kfk İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Fadi Khaddour tarafından kuruldu.

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Çelik tarafından kuruldu.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Karım Nıkjou ve Taner Çelik ortaklığında kuruldu.

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Subatay tarafından kuruldu.

yenipark double tree by hilton otelini sattı mı Haberi

yenipark double tree by hilton otelini sattı mı


Kombassan'dan yapılan açıklama şöyle:


Kombassan Grup Şirketlerinden Bera Turizm İnşaat Seyahat Ticaret A.Ş. Ankara'da Double Tree by Hilton markası ile Turizm Otelcilik alanında faaliyet gösteren Yenipark Turizm Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Ortaklarından Şirket Sermayesinin % 100'üne takabül eden hisselerin tamamını satın...