29 / 03 / 2024

Yenişehir OSB yatırım yapma imkanı

Yenişehir OSB yatırım yapma imkanı

Mevcut OSB'nin yüzde 42'sini şu an Şişe Cam grubu kullanıyor. Kalan bölgenin imar planındaki sıkıntının giderilerek Yenişehir OSB'ye yatırım yapmak isteyen sanayicilerin önünün açıldığı bildirildi. Şu an OSB'de 430 dönüm net sanayi arsası var.

Altına, dolara, Euro'ya ve borsaya yatırım yapanlar dikkat! Az önce peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ederken, yeni haftanın yatırım araçları performansı da belli oldu. Peki Mart ayının ilk haftasında hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Yatırım yapacaklar aman dikkat! İslam Memiş 2023 yılının yatırım aracını açıkladı!

Finans uzmanı İslam Memiş, yeni yılda yatırım yapmak isteyenlere önemli bilgiler verdi. İşte detaylar!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Berat Albayrak: Türkiye ekonomisi bir dönüm noktasında, yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi" ifadelerini kullandı.

Yenişehir OSB yatırım yapma imkanı Haberi

Yenişehir OSB yatırım yapma imkanı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu. Yenişehir ilçesinde OSB'nin imar planını inceledi. Bilecik'te bir toplantıya katılan Vali Karaloğlu Bursa Ticaret Odası Başkanı İbrahim Burkay ile birlikte Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mimar Sinan Süzgün'den OSB imar planı ile ilgili bilgi aldı. Karaloğlu daha sonra ilçeden ayrıldı. Mevcut OSB'nin yüzde 42'sini şu an Şişe Cam grubu kullanıyor. 


Kalan bölgenin imar planındaki sıkıntının giderilerek Yenişehir OSB'ye yatırım yapmak isteyen sanayicilerin önünün açıldığı bildirildi. Şu an OSB'de 430 dönüm net sanayi arsası var. 


Bu arada Yenişehir'de 1979 yılında yapılan ve derslik ile yurt olarak kullanılan 800 metrekarelik binanın yıkılması konusunda valinin talimat verdiği öğrenildi.


Anadolu'da...