26 / 04 / 2024

Yerköy Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi

Yerköy Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili konuştu. Turhan, ''Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2023" dedi.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Ankara-Yerköy-Sivas YHT projesiyle ilgili önerge verildi!

Ankara-Yerköy-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Yozgat Yerköy'de 400 kişilik yurt inşa ediliyor!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçesinde inşaatı süren 400 kişilik yüksek öğrenim kız öğrenci yurdunu inceledi. Yerköy'de inşaatı süren yurdun 2020'de açılması planlanıyor.

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nin güzergah değişimi TBMM'de!

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde belirtilen güzergahın değiştirilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın ihalesi 2019'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 142 kilometre uzunluğundaki Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren hattıyla ilgili olarak, "Proje çalışmalarımız tamamlandı. 2019 yılı içerisinde finansman teminini müteakip ihalesine çıkılacaktır." dedi.

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde son durum!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah bugünkü yazısında Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Niğde'den yüksek hızlı tren geçecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Antalya-Kayseri, Adana-Ankara arasında projelendirilen yüksek hızlı trenin Niğde Merkez ilçeden geçmesi yönünde bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Konya-Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin 3 sorun mecliste!

Konya-Aksaray- Nevşehir- Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin sorunlar Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından meclise taşındı. Gürer, sorularının Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kayseri İncesu'da Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Kayseri'nin en yüksek binası Artaş İnşaat imzası taşıyor!

Avrupa Konutları’nın mimarı Artaş İnşaat, Sabri Paşayiğit Design Office ile ortaklaşa Kayseri’nin en yüksek binası Radisson Blu Hotel’i geliştirdi...

Yerköy Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi Haberi

Yerköy Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'ne ilgili "Net bir tarih yok, ihale hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde, netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2023" şeklinde konuştu.

A400M Uçakları Retrofit Sözleşme Töreni için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile kente gelen Turhan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYTUR Tesisleri'nde gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Kayseri Havaalanı, şehir içi ulaşım, kara yolları ve yüksek hızlı tren projesine ilişkin yetkilerden bilgi aldığını söyleyen Turhan, Kayseri'ye hak ettiği projeleri en kısa sürede kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Bir gazetecinin "Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ne aşamada olduğunu" sorusu üzerine Turhan, "Net bir tarih yok, ihale hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde, netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah...