25 / 04 / 2024

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...



Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ile 7 saat olan Ankara-Kayseri ulaşım süresi, hattın devreye alınmasıyla beraber 2 saate düşecek. 

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak? 

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı. 

Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı nerelerden geçecek? Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön