26 / 04 / 2024

Yerli otomobil imar planı düzenlemeleri

Yerli otomobil imar planı düzenlemeleri

2022'de seri üretime geçmesi beklenen yerli otomobiller, imar planlarını da değiştirecek. Sabah Gazetesi ve A Para’nın düzenlediği 3. Türkiye 2023 Zirvesi'ne konuşan Murat Kurum, imar planlarının artık yerli otomobile göre şekilleneceğini açıkladı. 

Togg'dan mart ayına özel faizsiz kredi kampanyası!

Yerli otomobil markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajları sunmaya başladığını duyurdu. 

Togg çok yakında internette! Togg'un yeni dönemi 2024'te başlıyor...

Yerli otomobil Togg markası için yeni bir döneme önümüzdeki sene girileceği kaydedildi. Buna göre, tanıtıldığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören hem tasarımı ile hem de yeni özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Togg, çok yakında internette olacak. işte konuya ilişkin detaylar...

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

Togg'a bir faiz zammı daha geldi! 2 Ekim itibariyle resmen değişecek

Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'a özel sunulan taşıt kredisi faiz oranlarında artışa gidiliyor. 2 Ekim tarihi itibariyle yüzde 1,59'a olan faiz oranı yüzde 2,11'e çıkacak.

2023 model Togg güncel fiyat listesi: Yerli otomobil ne kadar oldu? 

Otomotiv sektörünün çiçeği burnunda oyuncusu Togg, ülkemizde en çok gündem olan markaların başında yer alıyor. İşte Togg T10X güncel fiyat listesi!

Yerli otomobil TOGG tarih yazıyor! 3 bin 400 satış adediyle zirvede!

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı yılın 8 ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 64,7 artarak 755 bin 282 adet olarak gerçekleşirken elektrikli otomobil satışı ile zirveye oturdu. 

Yerli otomobil Togg rekor kırdı! İşte güncel Togg fiyat listesi

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla, ağustos ayında kaç adet Togg satıldığı açıklandı. İşte o rakamlar ve güncel Togg fiyat listesi

Yerli otomobil Togg'a bir haftada ikinci zam!

Geçen hafta kurdaki yükselişi fiyatlarına yansıtan Togg, bir hafta arayla KDV artışı nedeniyle fiyatlarını yeniden zam yaptı. İşte güncel fiyat listesi...

Yerli otomobil TOGG'a ilk zam geldi! TOGG'un zamlı fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen elektrikli araçlara tedarik zincirinde gerçekleşen maliyet artışları gerekçe gösterilerek yüzde 27 zam yapıldığını duyurdu.

TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi ne kadar? TOGG MTV belli oldu mu?

Yerli otomobil olan TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi açıklandı mı? TOGG T10X MTV fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar!

TOGG polis arabası mı oldu? Yerli otomobil TOGG polis arabası mı olacak? TOGG polis arabası ne zaman yollarda?

TOGG polis arabası mı olacak? TOGG ne zaman polis arabası olacak? İşte bu konuda Yerli otomobil TOGG’a dair merak edilenler!

Aylar sonra açıklanacaktı! Togg'un bir modelinde daha fiyat belli oldu

Togg'un ilk modeli olan T10X, ilk etapta tek elektrik motorlu ve arkadan itişli olarak satışa sunuldu. Ancak Türkiye Sigortalar Birliği (TSB) kasko değer listesinde çok kritik bir detay ortaya çıktı. Yerli otomobil Togg T10X'in henüz satışa sunulmayan versiyonun da fiyatının bu listede bulunduğu öğr

Mercedes'in elektrikli SUV modeli EQB'ye 141 bin 162 TL'lik TOGG indirimi! Mercedes EQB'de fiyatlar düştü!

Mercedes'in elektrikli SUV modeli EQB'ye indirim geldi. Yerli otomobil Togg'un satışa çıkmasıyla Mercedes fiyatları düşürdü.  İşte detaylar...

Yerli otomobil imar planı düzenlemeleri Haberi

Yerli otomobil imar planı düzenlemeleri

Yerli otomobil TOGG'nun seri üretiminin 2022 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor. Sabah Gazetesi'nden Mete Dirice'nin haberine göre; 2023'te tamamen hayatımızda olması planlanan yerli otomobil ülkedeki imar planlarını da yeniden şekillendirecek. 

Sabah  Gazetesi ve A Para tarafından düzenlenen 3. Türkiye 2023 Zirvesi'ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, elektrikli yerli otomobil hakkında açıklama yaptı. Zirvedeki 'Geleceğin Şehirleri' panelinde konuşan Kurum, "Yerli otomobili elektrikli üretiyoruz. Bunun içinde elektrikli şarj istasyonlarına ihtiyacımız var. İmar planlarını da artık bu araçlara göre tasarlayacağız" diyerek yeni imar planlarının elektrikli otomobillerin şarj istasyonlarına göre şekilleneceğini dile getirdi.

Akıllı Şehir Uygulamaları ile günlük hayat...