20 / 04 / 2024

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi imarı

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi imarı

Kepez belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis'te oybirliği ile kabul edilen imar planı revizyonu ile Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yeşil dönüşüm için "Ulusal Emisyon Ticaret Sistemi" geliştirilecek

Orta Vadeli Programı kapsamında, Yeşil Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte Yeşil Endüstri Bölgesi Sertifikasyon Sistemi birlikte tamamlanarak, çevreye duyarlı, sürdürülebilir sanayi ve döngüsel ekonomi alanları oluşturulmasına hız verilecek. İşte haberin detayları..

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Yeşil Yapı'dan finansal duran varlık edinimi açıklaması!

Yeşil Yapı'nın Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesi içinde yüzde 48,15 oranı ile ortak olan Yeşil Holding A.Ş.'nin paylarının 120.689.790  TL bedel ile Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye,  Genel Kurulumuzun onayına sunularak yüzde 9,9 oranı ile  iştirak edilmesine karar verildi

Yeni sanayi bölgelerine Yeşil OSB vizyonu!

Sanayinin teknolojik dönüşümü hakkında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Sanayinin teknolojik dönüşümünü Yeşil OSB vizyonumuzla yürütüyoruz. Yeni inşa edilecek sanayi bölgelerinin de bu vizyonla tasarlanmasını amaçlıyoruz" dedi.

Yeşil GYO Tekirdağ'daki arsasını 10.2 milyon TL'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Barbaros Mahallesi, Tavanlı Çeşme Mevkii'nde yer alan 3 adet arsa vasıflı toplam 8 bin 166 metrekarelik taşınmazı 10 milyon 200 bin TL'ye Ortadoğu Enerji Sanayi'ye sattı...

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi imarı Haberi

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi imarı

Belediye Başkanı Tütüncü, Gazi Mahallesi 'ııin tapu sorununu çözmek için çalışmaların sürdürül düğünü söyledi. 


Meclisin açılışında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "2015 yılında 37 ayrı açılış ve temel atma programı yaptık. Kepez'e 1 milyonun çok üzerinde yatırım yaptık. Bu yatırımlar Kep ez'in sosyal ve kültürel yapısını güçlendirecek çok önemli yatırımlar. Geçtiğimiz sene imar ve şehircilik ile ilgili koymuş olduğumuz hedeflerin çok üzerine çıktık. 30 yıldır Altınova'da ki tapu sorununu ve 2B' de arazisi bulunan halkımızın tapu sorunlarını çözdük. 


Dokuma gibi yıllardır şehrimizin gündemini işgal etmiş böylesi bir alanın yılın son gününde hizmete açılması büyük memnuniyet vesilesi. Bu uygulamayı belediye meclisimizin ortak aklı ile uygulamaya koyduk. Dokuma çalışma grubundaki tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum "dedi. 

GAZELER MAHALLESİ 'NIN TAPU SORUNLARINI ÇÖZMEK...