26 / 04 / 2024

yeşil gayrimenkul ulaşım

yeşil gayrimenkul ulaşım

Yeşil gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu kararını yayınladı.

Yeşil Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yılın ilk yarısı için sorumluluk beyanını yayınladı.

Yeşil Gayrimenkul şirket yetkililerini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı...

Yeşil Gayrimenkul iletişim bilgilerini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketin iletişim bilgilerini yayınladı...

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Gayrimenkul sektörünün önceliği yeşil dönüşüm!

9'uncu Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde konuşan Mehmet Kalyoncu, yeşil dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. 

Energyfi kripto para borsasında yeşil dönüşümü başlattı!

Kripto paraların çevreye verdiği zararlara yönelik tartışmalar gittikçe büyüyor. Energyfi platformu İletişim Direktörü Tim Jenkins, kripto paralara ilişkin yeşil dönüşümü başlattıklarını dile getirdi. 

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Yeşil GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin teklifin Genel Kurul'a iletilmesine karar verdi...

Şehirlerde yeşil dönüşüm ve akıllı bina dönemi!

Akıllı şehir uygulamaları ve yeşil dönüşüm son zamanlarda sektör temsilcileri tarafından sıkça konuşulan ve gündeme getirilen konulardan. Peki akıllı şehirler nasıl yapılmalı? İşte akıllı şehir ve yeşil dönüşümün ayrıntıları...

Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı Paneli 21 Mayıs'ta!

Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı Paneli 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs Cuma günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Sanayide yeşil dönüşüm başlıyor!

DEİK, "Sanayide Yeşil Dönüşüm" projesi ile Türk firmalarını yeşil dönüşüme hazırlamak için düğmeye bastı. 

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

Yeşil GYO İnnovia 2'deki 67 adet bağımsız bölüm 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947 Ada 54 nolu parselde yer alan O Blok 67 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1234 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Esenyurt gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2945 Ada 58 nolu Parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1227 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

yeşil gayrimenkul ulaşım Haberi

yeşil gayrimenkul ulaşım

Yeşil Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


12.09.2014 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında,

-Şirketimizde Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı unvanı ile görevini ifa eden Mesut Huriel'in istifası ile Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna Selçuk Canpolat'ın tayin edilmesine, 

-Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arda Tugay'ın Şirketimizden ayrılması nedeniyle Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Uğurcan Giray'in tayin edilmesine,

-Komitelerin etkin çalışabilmesi için; 

Denetimden Sorumlu Komite'de; Günay Yavaş'ın  komite başkanı ve Fermani Özgür Altun'un üye olarak görev yapmasına, 

Kurumsal Yönetim Komitesi'nde; Fermani Özgür Altun 'un komite başkanı, Günay Yavaş ve Beyza Ünalan'ın üye olarak görev yapmasına, Yönetim kurulu yapılanması gereği ayrı bir aday gösterme komitesi ile ücret komitesi oluşturulamaması nedeniyle kurumsal yönetim komitesinin bu komitelerin görevlerini de yerine getirmesine, 

Riskin Erken Saptanması Komitesine; Fermani Özgür Altun'un komite başkanı,...