18 / 04 / 2024

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 aylık inansal tablo ve faaliyet raporunu yayınladı...

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de Yeşim Perçinel Arditi ve Eda Manav ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Yeşil GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin teklifin Genel Kurul'a iletilmesine karar verdi...

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Yeşil GYO İnnovia 2'deki 67 adet bağımsız bölüm 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947 Ada 54 nolu parselde yer alan O Blok 67 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1234 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Esenyurt gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2945 Ada 58 nolu Parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1227 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Türkiye'ye en çok gayrimenkul yatırımı Hollanda'dan!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerinden edinilen bilgilere göre; 2004 yılından bu yana Türkiye'ye en çok gayrimenkul yatırımı Hollanda tarafından yapıldı. 

Katar'dan Türkiye'ye 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Türkiye’nin ekonomi anlamında önemli müttefiklerinden bir olan Katar gelecek yılda 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdi. 

Türkiye gayrimenkul yatırımında güvenli liman oldu!

ART Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkın, "Türkiye, gayrimenkul yatırımında da ön plana çıkıyor. Yabancı alıcı gayrimenkul yatırımlarını Türkiye’ye kaydırıyor" dedi...

Mapa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mapa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Keser Cohen tarafından açıldı. 

Yeşil GYO Tuzla gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Tuzla, 7454 parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 Haberi

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 aylık bilanço, gelir tablosu, nakit akım tablosu, özsermaye değişim tablosu, finansal tablo dipnot açıklamalarını ve faaliyet raporunu yayınladı.


Finansal tablolar için tıklayın


Faaliyet raporu için