20 / 04 / 2024

yeşil iş konferansı tarihi

yeşil iş konferansı tarihi

17-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Swissotel’ de gerçekleşecek olan Yeşil İş 2013 Konferansı, çözüm ortaklarından biri olan “Bio Istanbul” un katılımı ile 5.yılında “Değişim Zamanı” teması ile katılımcılarla buluşacak...

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Uygulama Tebliği!

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Uygulama Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart'ta!

Mimarlık ve inşaat süreçlerinin çevresel etkilerini masaya yatırmak ve yeni çözüm önerileri sunmak için hazırlanan online konferans serisi Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart tarihinde yapılacak.

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri Yeşil Rapido 2021'de bir araya geliyor!

Daha yaşanabilir kentler ve sağlıklı yapılı çevreler tasarlamanın önemini sürdürülebilirlik çerçevesinde ele alan Yeşil Rapido Konferans serisi, bu yıl “Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım” temasıyla online şekilde gerçekleştiriyor.

Yeşil GYO'nun iştiraki Zincir Yapı'nın sermayesi 470.6 milyon TL'ye çıktı!

Yeşil GYO'nun iştiraki Zincir Yapı A.Ş.'nin sermayesi yüzde 459,62 oranında, 386 milyon 553 bin 746 TL artırılarak, 470 milyon 656 bin 46 TL'ye çıkarıldı.

Yeşil GYO'nun yarım kalan projeleri için sözleşme imzalandı!

Yeşil GYO'nun kredi borclarının tasfiyesi, protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla olusturulucak olan ilave finansman ile İnnovia 4, İnnovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinin tamamlanması için mutabakat saglandı. 

Yeşil GYO'nun hisselerine işlem yasağı!

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisselerinde olağandışı fiyat ve miktar hareketi gerçekleştiren hesaplara 6 ay boyunca işlem yasağı getirdi.

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

IMF Başkanı Georgieva: Geleceğin pek çok işi 'yeşil ekonomi'de!

IMF Başkanı Georgieva, küresel ekonominin büyük dönüşüm geçirdiğini dile getirerek iş açısından zengin bir ekonomik toparlanma ile iklim değişikliğiyle mücadelenin birbirini desteklediğini, geleceğin pek çok işinin 'yeşil ekonomi'de olduğunu ifade etti.

Yeşil GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Yeşil GYO Ana Sözleşmesinin 7.maddesinin tadilinin görüşülmesi neticesinde değiştirilmesine oy birliğiyle karar verildi. 

Yeşil GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Yeşil GYO'nun 2019 yılı faaliyetleri sonucu, yasal kayıtlara göre zarar oluşması nedeniyle karın dağıtılmamasıyla ilgili yönetim kurulu teklifi genel kurulda oy birliği ile kabul edildi. 

Elektrik faturalarına yeşil işaret!

Yeşil Tarife kapsamında enerji temin eden tüketicilerin faturalarında, kullanılan enerjinin temiz kaynaklardan üretildiğini gösteren özel bir işarete yer verilecek.

Yeşil GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı!

Yeşil GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı! Kiler GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı!

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

yeşil iş konferansı tarihi Haberi

yeşil iş konferansı tarihi

17-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Swissotel’ de gerçekleşecek olan Yeşil İş 2013 Konferansı, çözüm ortaklarından biri olan “Bio Istanbul” un katılımı ile 5.yılında “Değişim Zamanı” teması ile katılımcılarla buluşacak!

21. yüzyılın gelişen şehirlerindeki lider pazarlarda sağlık alt yapısı yatırımları gerçekleştiren Bio City Development Company (BCDco) şirketinin vizyonu, TOKİ iştiraki olan Emlak Planlama Proje Yönetimi EPP ortaklığı ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ desteği ile Bio Istanbul projesi hayat buluyor.


İstanbul’ da akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi olan “Bio Istanbul”, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından gerçekleştirilen ve geçtigimiz yılların büyük başarılarından güç alan Yeşil İş 2013 Konferansı’ nın çözüm ortaklarından oldu.


Türkiye’ deki sürdürülebilir şehircilik anlayışının öncüsü olan Bio Istanbul, bölgenin en çevreci toplumu olmasıyla beraber sürdürülebilirlik adına çevre...