19 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi. 



Milyonlarca kişi asgari ücret zammıyla ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor. Temmuz zammı için geri sayım başladı. Asgari ücrete ek zam sinyalleri de verilyor. Bakan Bilgin, Ömer Çelik ve Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi!  

Asgari ücrete Temmuz zammı milyonlarca işçinin ve işverenin gündeminde. Sene başında maaşlara rekor seviyede zam yapıldı ve geçtiğimiz aylarda ek zam sinyalleri gelmişti. 

Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret Temmuz'da artacak mı? İşte 2022 asgari ücret zammıyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön