19 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi. 



Enflasyon oranlarından sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde asgari ücret temmuz zammı masaya yatırıldı. Rekor zam sonrasında 2. zam için farklı görüşler belirtiliyor. 

Asgari ücrete Temmuz'da zam yapılacağı görüşlerine ek olarak, yılbaşında yapılan rekor zammın bir süre devam etmesi gerektiğiyle ilgili de görüşler bulunuyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi!  

ÖMER ÇELİK: ASGARİ ÜCRET GÜNDEMİMİZDE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK sürerken gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı ve "Asgari ücret dar gelirli vatandaşımız ekonomik olarak koruması gündemimizdedir. Yakından takip ediliyor. Vatandaşlarımızın hayat koşulları bizim partimizin her zaman gündemindedir" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan neler söyledi? Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret Temmuz'da artacak mı? İşte 2022 asgari ücret zammıyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön