26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi. 



Basın mensupları Cumhurbaşkanı Erdoğan'na "Yılbaşında asgari ücret ve memur maaş zammı belirlendikten sonra "Gerekirse yıl ortasına doğru enflasyon ve günün koşulları değerlendirilerek tekrar bir değerlendirme yapılabilir" dediniz. Bir gündem var mı, yıl ortasında asgari ücretle ilgili yeni bir gelişme, bir zam olur mu? Bir de emekliler için bayram ikramiyesi ödeniyor, onların da bir zam beklentisi var, emeklilere de bir müjdeniz olacak mı?" sorusunu yöneltti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu soruyu, "Şu anda daha üçüncü aydayız. Yıl ortasına geldiğimiz zaman zaten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanım da önüme mevcut durumu getirir" şeklinde cevapladı. Erdoğan, "Yapılacak görüşmeler neticesinde de yıl ortasında böyle bir değerlendirme gerektiğinde biz kesinlikle vatandaşımızdan, hele hele işçimizden böyle bir şeyi esirgemeyiz. Veren el alan elden hayırlıdır" açıklamasında da bulundu. 

GEREKLİ ADIM ATILIR 

Sabah'ın aktardığına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki konuşmalarında da konuyla ilgili olarak "Fevkalade bir durum olup olmadığı noktası orada yine tartışılır. Yani eğer asgari ücret vatandaşımı hakikaten enflasyona ezdiriyorsa, o görüşmelerde belirleme de ona göre yapılır. Olağanüstü bir gelişme olduğu zaman biz bunlara da kapalı değiliz" diye konuşmuştu. 

Altın 6 ay sonra işte bu kadar olacak! Ünlü analistlerden son dakika altın açıklaması! 1 gram bile altını olanlar dikkat

Yargıtay'dan emsal emekli ikramiyesi kararı! Milyonlara müjde geldi! 

Emeklilere bayram ikramiyesine zam belli oldu iddiası! Kurban Bayramı'nda 2 bin 300 liralık sürpriz geliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön