26 / 04 / 2024

Emeklilere bayram ikramiyesine zam belli oldu iddiası! Kurban Bayramı'nda 2 bin 300 liralık sürpriz geliyor

Emeklilere bayram ikramiyesine zam belli oldu iddiası! Kurban Bayramı'nda 2 bin 300 liralık sürpriz geliyor

Emekli bayram ikramiyelerine zam gelecek iddiası milyonlarca emeklide heyecana neden oldu. Hükümet emeklilerin bayram ikramiyelerini iyileştirmek için çalışma başlatmıştı. Temmuz'da ikramiyelerin 2 bin 300 lira hesaplara yatacağı konuşuluyor! İşte detaylar...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Temmuz ayında emeklilerin ikramiyeleri ve maaşlarına enflasyon oranları nispetinde zam yapılacağını açıkladı. Bilgin, küresel ekonomik krizin önemli sonucu olan enflasyona karşı çalışanları ve emeklileri koruyacaklarını bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "İşte bugünlerde bitirdik, son değerlendirmeleri yapıyoruz. 3600 ek gösterge meselesinin çözümünü bu ay sonu itibarıyla tamamlamış olacağız. Bitti zaten, son düzenlemeleri yapıyoruz. İşte sözleşmeli personel meselesi var, EYT meselesi var. Bunların hepsi bizim önümüzde. Dosyaları adım adım açıyoruz ve sorunu çözdüğümüzde kamuoyumuzla paylaşıyoruz.

Emeklilere bayram ikramiyesine zam belli oldu iddiası! Kurban Bayramı nda 2 bin 300 liralık sürpriz geliyor

Emekçi, çalışan, işçi ve emeklilerin endişe etmemesini isteyen Bilgin, "Bizim görevimiz onları enflasyon karşısında da korumak, tahribatlara karşı da korumak, onları tıpkı gıdanın geleceğini düşündüğümüz gibi emeğimizi, emeklilerimizi, insanımızın geleceğini de düşünmek mecburiyetindeyiz. Bu aynı zamanda benim görevim." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön