29 / 03 / 2024

yeşil konak izmit

yeşil konak izmit

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve belediye müzesi tabelası asılan tarihi Yeşil Konak’ta cihannüma katının yatak odası yapıldığı iddia ediliyor. AKP’li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu görüldü. 

Yeşilçam'ın ünlü konağı müze oluyor!

Kibar Feyzo gibi Yeşilçam'ın birçok filmine sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak için karar verildi. Konak restore edilerek sinema müzesine çevrilecek. 

İzmit Yeşil Cami yenilendi!

İzmit Belediyesi cami yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Yeşil Cami'deki tadilat çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak camiyi hizmete açtı

Konak'ın yeşil alan sorunu neye dayanıyor?

Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yeşil alan sorununun temelinin yıllar önce hazırlanan imar planlarının uygulamaya geçmemesi olduğunu belirtti.

İzmit Yeşil Cami Ramazan'da tamam!

Şimdiye kadar çok sayıda caminin eksiğinin giderilmesini sağlayan İzmit Belediyesi tarafından, Kadıköy mahallesinde bulunan Yeşil Cami’de de çalışma yapılıyor. Caminin Ramazan ayında tamamlanması planlanıyor...

Malatya Yeşilyurt'ta 6 yeşil konak bu yıl tamamlanacak!

Yeşilyurt Belediyesi tarafından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere destek sağlamak için hayata geçirilen Yeşil Konak Projesi kapsamındaki altı adet gençlik merkezinin bu yılın sonuna doğru tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

İzmit'te yeşil alanlar imara açıldı!

Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı oturumunda başta Başiskele olmak üzere ilçelerdeki birçok yeşil alan imara açıldı. CHP, yeşil alanların imara açılmasına itiraz etti ancak AKP’li üyelerin çoğunluk oylarıyla teklifler meclisten geçti.

Damlacık semti yeşil alan olacak!

İzmir'de yapımı süren Konak Tünelleri projesi kapsamında kentin eski mahallelerinden biri olan Damlacık semtinde çok sayıda evin kamulaştırılması "rant" tartışmalarına neden oldu. Damlacık semti yeşil alan olacak.

Damlacık, yeşil alan olacak!

İzmir'in tarihi semti Damlacık, yeşil alan olacak. İzmir'de Konak Tünelleri projesi kapsamında kamulaştırılması gündeme gelen Damlacık semtinin projenin tamamlanması sonrası yeşil alan olarak değerlendirileceği belirtildi.

İzmir Damlacık, yeşil alan olacak!

İzmir'in tarihi semti Damlacık, yeşil alan olacak. İzmir'de Konak Tünelleri projesi kapsamında kamulaştırılması gündeme gelen Damlacık semtinin projenin tamamlanması sonrası yeşil alan olarak değerlendirileceği belirtildi.

Yeşil Konak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Konak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Gündüz Gürsul, Dürdane Gündüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da Maltepe, Gülensu Mahallesi'nde kuruldu.

Hakan Tartan, İzmir'e yeni yeşil alanlar kazandırdım!

Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, "Kente yeni yeşil alanlar kazandırdım. Yeni kent planı, İzmir'in umudu oldu. Şu andaki yatırım tutarı 2 milyar dolar düzeyinde." dedi.

Yeşil GYO, İnnovia İzmit Körfez Villaları projesini anlattı!

Yeşil GYO, yeni projeleri olan İnnovia İzmit Körfez Villaları için bir basın toplantısı düzenledi. Projenin basın toplantısını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi

Y ve Y GYO'da Yeşil İnşaat'ın ne kadar hissesi var

Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), son durum itibariyle sermayenin yüzde 5 ve fazlasına sahip ortaklar ile tüzel kişi ve yabancı ortaklar arasındaki dağılımı açıkladı. Yeşil İnşaat'ın şirketteki payı yüzde 1.73 oranında...

yeşil konak izmit Haberi

yeşil konak izmit

İzmit Belediyesi yaklaşık 10 yıl önce Tarih Koridoru projesine başladı. Proje kapsamında İzmit Kapanca Sokak'ta yer alan tarihi konaklar restore edildi. 2011 yılında restore edilen Yeşil Konak ‘Belediye Müzesi' olarak hazırlandı.

Sözcü'den Cüneyt Enç'in haberine göre, yerel seçimlerden sonra el değiştiren belediye yetkilileri tarihi konakta inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından tarihi konağın cihannüma katının yatak odası yapıldığı ortaya çıktı. AKP'li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu tespit edildi.

Kilitli bir şekilde ziyaretçi girişine kapalı olan ve İzmit Körfezi manzarasına sahip olan lüks odanın girişinde geniş bir hol ve duşakabin bulunuyor. Cihannüma katının altında ise misafir ve oturma odası ile geniş bir plazma TV dikkat çekiyor. Yatak odasında, holde ve diğer bütün odalarda...