23 / 04 / 2024

Yeşilçam yaşam evi

Yeşilçam yaşam evi

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçıları için Yaşam Evi projesi hayata geçiriliyor. Projenin temel atma töreni Ekim ayında gerçekleşecek.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

CarrefourSA Kart’a özel dev indirimler! Tam yağlı beyaz peynir 99,95 TL’ye, yeşil zeytin 125,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da büyük indirim kampanyasının sonuna gelindi. Carrefour’da 15 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel tam yağlı beyaz peynir 99,95 TL’ye, yeşil zeytin 125,90 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü!

Migros’ta 16 Ağustos’a kadar çılgın indirimler devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Yeşil GYO'nun iflas davaları Kasım'da başlayacak!

Yeşil GYO'ya ilişkin son dönemlerde doğrudan alacaklıları tarafından peş peşe iflas davaları açılıyor. Bakırköy 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi ve Bakırköy 3'üncü Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan davalar, Kasım'da görülecek.

Yeşilçam'ın ünlü konağı müze oluyor!

Kibar Feyzo gibi Yeşilçam'ın birçok filmine sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak için karar verildi. Konak restore edilerek sinema müzesine çevrilecek. 

Yeşil Yapı İnnovia 2 ve 3'teki 10 bağımsız bölümü 20.6 milyon TL'ye Yeşil GYO'ya sattı!

Yeşil Yapı Yönetim Kurulu tarafından, İnnovia 3 projesinde kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 parseldeki 8 adet, İnnovia 2 projesine kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2947 Ada 49 parseldeki 2 adet, 10 adet bağımsız bölüm Yeşil GYO'ya KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satıldı.

Yeşil GYO'nun borçlanma süresi 31 Aralık'a uzatıldı! 

Sermaye Piyası Kurulu, Yeşil GYO'ya borçlanma sınırına uyum sağlanmasına ilişkin 31 Aralık 2021 tarihine kadar ek süre verdi. 

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Yeşilçam yaşam evi Haberi

Yeşilçam yaşam evi

2015 yılında kurulan Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı'nın bakıma muhtaç Yeşilçam sanatçılarının ev sıcaklığındaki konaklamalarını ücretsiz sağlayacak olan huzurevi projesi için ilk tanıtım gecesi düzenlendi.


Temel atma töreninin Ekim 2017'de gerçekleştirilmesi planlanan Yaşam Evi projesi için; 18 Ağustos Cuma günü Bodrum Kalesi'nde Yeşilçam Sinema Emekçileri Ahde Vefa Ödülleri ve Yeşilçam Film Müzikleri gecesi gerçekleşecek


Yılmaz Murgül sahneye çıkacağı geceye Selda Alkor, Nilüfer Aydan, İlyas Salman, Salih Güney, Seren Serengil ve Murat Arkın gibi sanat ve medya dünyasının tanınmış isimler de katılım...