26 / 04 / 2024

yeşilköy dünya alışveriş merkezi

yeşilköy dünya alışveriş merkezi

İstanbul Yeşilköy'deki Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) içinde yer alan kısa adı 'Dünyavm' olan 'Dünya Alışveriş Merkezi dün düzenlenen törenle açıldı.

1954'te Baruthane sahasına 50 bin kişilik şehir planı! Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar...

1954 yılında İstanbul'da Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar uzayan Baruthane sahasında yeni şehrin yapımı planlanmış.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

İnternette yurt dışından alışveriş kârlı mı zararlı mı?

Yurt dışından ürün alan pek çok kişi Türkiye’de bulunmayan ya da daha pahalı olduğunu düşündükleri ürünleri satın alıyor ve bunun kârlı bir alışveriş olduğunu düşünüyor. Ancak durum gerçekten böyle mi?

Florya, Yeşilköy ve yakın çevresindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Florya, Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

İnternetten alışveriş yaparken dikkat… İndirim oyununa gelmeyin!

Kasım ayı, e-ticaret sektörü için “Bekârlar Günü”, “Efsane Cuma, Black Friday -(Kara Cuma)” ve “Siber Pazartesi” kampanyalarıyla bir alışveriş sezonuna dönüştü. Aralık ayına geldiğimizde ise yeni yıl kampanyaları başlayacak. İndirim dönemlerinde alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken önemli nokt

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İnternetten alışveriş yapanlara vergi şoku! Yurt dışı alışverişlerinde yeni dönem 1 Mayıs'ta başlıyor!  

1 Mayıs 2022 tarihinden itibaren yurt dışından alışverişlere yeni düzenleme geliyor. Peki yeni düzenleme ile neler değişecek? 1 Mayıs tarihinden itibaren yurt dışı alışverişlerinde hangi düzenlemelerle karşılaşacağız? İşte ayrıntılar...

Perakendeciler alışveriş merkezlerini bakanlığa şikayet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada perakendecilerin kiranın dışında alışveriş merkezlerine ödediği yıllık 4 milyar TL'yi aşan genel gider faturası içerisinde yaklaşık olarak 1.5 milyar TL'lik  bölümün ‘sisler’ içinde olduğunu iddia ederek, Ticaret Bakanlığı’n

yeşilköy dünya alışveriş merkezi Haberi

yeşilköy dünya alışveriş merkezi


İstanbul Yeşilköy'deki Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) içinde yer alan Dünya Alışveriş Merkezi (Dünyaavm) dün açıldı. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, TİM Başkanı Oğuz Satıcı, MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Eğlence ve cazibe merkezi olarak tasarlanan Dünyavm, 3 plazayı birleştiren mimari yapısı ile ilgi çekti. merkezde teknoloji ve ev dekorasyon merkezleri, banka şubeleri, eczane, kuaför, kırtasiye, çiçekçi, oyuncakçı, lostra salonu ve yiyecek bölümleri bulunuyor....