26 / 04 / 2024

Yeşilpark Cadde 2015 kampanya

Yeşilpark Cadde 2015 kampanya

Yapı Merkezi’nin Yeşilpark Cadde projesinde Aralık ayına özel yılsonu kampanyasında son 10 gün! Projenin teslim tarihi Temmuz 2016.Kampanyada son gün 31 Aralık 2015.

İdealist Cadde'deki 10 bağımsız bölüm 18.1 milyon TL'ye satıldı!

İdealist Cadde projesinde yer alan 10 bağımsız bölüm KDV Dahil 18 milyon 80 bin TL'ye satıldı. 

İdealist GYO, İdealist Cadde'den 16.9 milyon TL'ye 9 ticari ünite satın aldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki 9 adet ticari üniteyi 16 milyon 965 bin TL'ye satın aldı. 

İdealist Koru ve İdealist Cadde'nin toplam geliri 21.2 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Koru-İdealist Cadde'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek-10 nolu protokol ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 15 milyon 70 bin TL'den 21 milyon 250 bin 207,98 TL'ye yükseldi. 

Park Residences Cadde’ye yoğun ilgi!

Üst düzey şirket yöneticilerinin veya A ve A Plus müşteri portföyünün tüm taleplerini cevap verebilecek, Göztepe Park Residences Cadde’ye ilgi artmaya başladı.

Park Residence Cadde'de dolar kuru 2,90 TL'ye sabitlendi!

Bağdat Caddesi’nde seçkin yaşam tarzına yeni bir soluk getiren Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 2,90 TL’ye sabitlendi.

Park Residences Cadde’de peşinde dolar kuru 3 TL'ye sabitlendi!

Bağdat Caddesi’nde seçkin yaşam tarzına yeni bir soluk getiren Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 3 TL’ye sabitlendi.

Park Residence Cadde, dolar kurunu 3 TL'ye sabitledi!

Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 3 TL’ye sabitlendi. Projeden ev satın almak isteyenlerin döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan zarar görmemesi adına başlatılan kampanya kapsamında Temmuz 2016’nın kuru uygulanıyor.

Tekirdağ Mürefte'ye prestij cadde!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy İlçesindeki incelemelerine Eriklice, Mürefte, Hoşköy, Gaziköy, Uçmakdere ve Yeniköy Mahalleleri ile devam etti.

Şanlıurfa Akçakale'ye prestij cadde müjdesi!

Son olarak Suruç'taki çalışmaların da tamamlanması ile 6 ilçede prestij caddesini halkın hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de de aynı uygulama öncesi altyapıyı sil baştan revize ediyor.

Yeşil Yapı kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı 2015 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada kar dağıtımı yapılmayacağı belirtildi.

Denizli'de genç girişimciler güneş enerjisine yöneldi!

Girişimciliği ile ön plana çıkan Denizlililer, tekstilden sonra güneş enerjisine yöneldi. ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye göre, 2015 sonu itibariyle Denizli'de bin 787 başvuru yapıldı, 988'i kabul edildi.

2015'te 99.1 milyon TL yurtdışı çıkış harcı TOKİ’ye aktarıldı!

2015’te yurtdışı çıkış harcından 99.1 milyon TL gelir elde edildi. Maliye Bakanı, harç gelirlerinin TOKİ’ye aktarıldığını hatırlattı. Ağbal, yurtdışı çıkış harcından 2015’te 99 milyon 135 bin TL tahsil edildiğini kaydetti.

Yeşilpark Cadde teslimleri Temmuz 2016'da!

Yeşilpark Cadde teslimleri Temmuz 2016'da gerçekleşecek. Zemin+13 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen proje 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Yeşilpark Cadde 2015 kampanya Haberi

Yeşilpark Cadde 2015 kampanya

Yapı Merkezi’nin Yeşilpark Cadde projesinde Aralık ayına özel yılsonu kampanyasında son 10 gün! 


Bağdat Caddesi Göztepe’de yer alan Yeşilpark Cadde Projesi’nde avantajlı ödeme planlarının sunulduğu kampanya dahilindeki imkanlardan yararlanmak için son gün 31 Aralık 2015. 


Bu kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli olacak!

Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe’de inşa ediliyor. Yapı Merkezi markasının ayrıcalığıyla hayata geçirilen ve zemin+13 katlı 2 bloktan oluşan Yeşilpark Cadde’de 3+1 normal kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 4+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.


Yeşilpark Cadde Projesi, güçlü lokasyon avantajının yanı sıra, panoramik ada ve deniz manzarası, iki araçlık kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yerden ısıtma ve güvenlikli site konsepti ile sizlere hayal ettiğiniz yaşam kapılarını Bağdat Caddesi’nde açıyor. 

Projenin teslim tarihi...