26 / 04 / 2024

yeşilvadi konut projeleri

yeşilvadi konut projeleri

Ak Parti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise müteahhitlerin inşaat sektörüne katkısını her zaman takdirle karşıladığını ifade ederek, müteahhitleri Yeşilvadi bölgesinde konut yapmaya davet etti.

Gaziantep'te Türkiye'ye model konut projeleri inşa ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında Türkiye’ye model projeler hayata geçirildiğini söyledi. 

Mayıs 2018'de satışa çıkacak konut projeleri!

2018 yılının Mayıs ayında görücüye çıkacak yeni projeler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Mayıs 2018'de satışa çıkacak konut projeleri...

Nisan 2018'de satışa çıkacak konut projeleri!

2018 yılının Nisan ayında görücüye çıkacak projeler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Nisan 2018'de satışa çıkacak konut projeleri...

Mart 2018'de satışa çıkacak konut projeleri!

2018 yılının Mart ayında görücüye çıkacak projeler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Mart 2018'de satışa çıkacak konut projeleri...

Şubat 2018'de satışa çıkacak konut projeleri!

2018 yılının Şubat ayında görücüye çıkacak projeler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Şubat 2018'de satışa çıkacak konut projeleri...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Şahinbey Yeşilvadi Konutları'na yoğun ilgi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan ve 6 bloktan oluşan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulundu...

Şahinbey Yeşilvadi Konutları satışa çıkıyor!

Yeşilvadi Parkı karşısında 50 bin metrekarelik alanın kamulaştırılmasının ardından yapımına başlanan Yeşilvadi 702 Konut tamamlandı. Önümüzdeki ay içerisinde satışı gerçekleştirilecek konutlar yapılacak ihaleyle vatandaşlara satılacak.

Denizli Belediyesi konut projeleri!

Denizli Belediyesi konut projeleri ön talep alımları başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliği ile Denizli’ye 25 bin konut inşa edilecek.

Köy ve beldelere toplu konut projeleri geliyor!

Son dönemde hız kazanan toplu konut projeleri, köy ve beldeleri de kapsayacak. Köy ve beldelerde yöresel mimari kimliği yansıtan mini toplu konut programları geliştirilecek.

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi, Anıl Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2015 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Avcılar Sokak'ta kuruldu.

Universal21 konut projeleri için 100 yeni personel alacak!

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Müteahhitler Yeşilvadi'de konut yapmalı!

Ak Parti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise müteahhitlerin inşaat sektörüne katkısını her zaman takdirle karşıladığını ifade ederek, müteahhitleri Yeşilvadi bölgesinde konut yapmaya davet etti.

yeşilvadi konut projeleri Haberi

yeşilvadi konut projeleri



Ak Parti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise müteahhitlerin inşaat sektörüne katkısını her zaman takdirle karşıladığını ifade ederek "Gittiğim her yerde, önce müteahhitlerin yaptığı konut miktarını anlatıyorum. 

Daha sonra belediyenin yaptıklannı söylüyorum. Kentsel dönüşüm elbette sadece belediyelerle yapılacak kadar küçük bir iş değil. Bu konuda düzenlemeler yapılırsa, Çevre ve Şehircilik îl Müdürlüğü'nün de katkılan olursa, biz müteahhitlerimizin önünü açmaya hazırız" dedi. 


Yeşilvadi bölgesinde yaptıklan düzenlemelerin yanı sıra altyapı ve üst yapı çalışmalan hakkında da bilgi aktaran Tahmazoğlu, "Yeşilvadi çok cazip bir bölge oldu. Müteahhitlerimizi Yeşilvadi bölgesinde konut yapmaya davet ediyorum"...