25 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey Yeşilvadi Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep Şahinbey Yeşilvadi Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için havalimanı ile Kilis yolunu birbirine bağlayacak 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları parça parça bitirilerek yol trafiğe açılıyor.



Bulvarın havalimanı ve Dutluk arasında kalan kısmındaki 6 şeridi ve Güneş Mahallesi 10 Nolu Cadde ile Yeditepe Mahallesi arasında kalan kısımdaki asfaltlama çalışmaları bitti. 


ASFALTLAMA BAŞLAYACAK 

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolun kısa bir süre içinde kullanıma açılacağını söyledi. Güneş Mahallesi 10 Nolu Cadde ile Dutluk arasında kalan kısımda da asfaltlama çalışmalarına başlanılacağını bildiren Tahmazoğlu, "Buradaki çalışmaları alt yapı ile birlikte devam ettiriyoruz. Bulvarımızın havaalanı ile Dutluk arasındaki 6 kilometrelik kısmın 6 şeridinde çalışmalar tamamlandı. Şimdi de Dutluk ile Kilis yolu arısındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Başkan Tahmazoğlu, "Bu yol, şehir içinde 50 metre genişliğiyle en geniş yol olacak ve en ciddi trafik yükünü kaldıracak. Yolda özellikle kamulaştırma ve alt yapı çalışmaları çok önemliydi. Bazı noktalarda GASKİ'nin çalışmaları devam ediyor. GASKİ çalışmaları tamamladıktan sonra biz bu yolun 12 şeridini de asfaltlayarak halkımızın hizmetine açacağız" diye konuştu. 


Sabah Güney


Geri Dön