18 / 04 / 2024

yeşilvadi parkı

yeşilvadi parkı

Gaziantep Şahinbey Belediyesince 1 milyon 700 bin metrekarelik alana kurulan biyolojik gölet ve 8 bin kişilik amfi tiyatronun yapıldığı Yeşilvadi Parkı'ndaki çalışmalar sürüyor. İşte ayrıntılar...

Yeşilvadi Parkı’nın son etabı da tamamlandı!

Şahinbey Yeşilvadi Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Yeşilvadi parkımızın son etabı tamamlandı. Parkımızın son aşaması olan havuz dolumu yapılıyor” dedi.

Türkiye'nin en büyük parkı Yeşilvadi bu ayın sonunda açılacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, birçok donatıyı içerisinde barındıran Yeşilvadi Parkında gerektiğinde 15 bin kişiye çıkabilecek olan 8 bin kişilik Türkiye'nin en büyük Amfi tiyatrosunun yapıldığını söyledi...

Yeşilvadi Parkı hizmete girmek için gün sayıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye'ye örnek gösterilen Şahinbey Belediyesi, çılgın projesi olan 1 Milyon 700 bin metrekare Türkiye'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Yeşilvadi Parkı'nı hizmete açmak için gün sayıyor.

Mehmet Tahmazoğlu Yeşilvadi Parkı'nda devam eden çalışmaları inceledi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğündeki Yeşilvadi Parkında hızla devam eden çalışmaları yerinde inceledi..

Gaziantep Yeşilvadi projesinde 150 bin kişi ikamet edecek!

Gaziantep Şahinbey'de inşa edilen Yeşilvadi projesi 35 bin konuttan meydana gelecek. Projede, 150 bin kişi ikamet edecek...

Deprem sonrasında arsa talebi yüzde 60 oranında arttı

Arsa talebinin deprem sonrası yüzde 60 yükseliş gösterdiğini kaydeden Yeşilvadi Arsa Genel Koordinatörü Nurgül Orhan Uysal, en fazla ilginin Trakya, Çanakkale, Beypazarı ve Balıkesir'de görüldüğünü belirtti. İşte haberin detayları...

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kırıkkale'de 21.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kırıkkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan ilçesi Yeşilvadi Mahallesi'ndeki 2 arsayı toplam 21 milyon 807 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e 3. polis merkezi inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

yeşilvadi parkı Haberi

yeşilvadi parkı

Gaziantep Şahinbey Belediyesince 1 milyon 700 bin metrekarelik alana kurulan 86 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet ve 8 bin kişilik amfi tiyatronun yapıldığı Yeşilvadi Parkı'ndaki çalışmalar sürüyor.


Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, park ve çevresindeki çalışmaları, düzenlenen basın turuyla gazetecilere anlattı.


Yeşilvadi Parkı'nın kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten Tahmazoğlu, "Alan büyüklüğü olarak 1 milyon 700 bin metrekare ile Türkiye'nin en büyük parkı. Bölgedeki araziler vatandaş mülkiyetindeydi. Tam 2 bin 500 vatandaşla birebir görüşerek anlaştık ve bedellerini ödedik. Sadece 2 yıl kamulaştırma için zaman harcadık. Parkımızın yapımı da 1,5 yıldır sürüyor" dedi.


Parkın içerisine her yaştan insana hitap eden alanlar oluşturmaya devam ettiklerini bildiren Tahmazoğlu, resmi açılışı ise ilkbaharda yapmayı planladıklarını bildirdi.


Yeşilvadi Parkı ile bölgenin çehresinin değiştiğini vurgulayan Tahmazoğlu, şöyle konuştu:


"Park içerisine 86 bin 500...